Унищожаването на иранските ракети и дронове струва милиарди долари, така

...
Унищожаването на иранските ракети и дронове струва милиарди долари, така
Коментари Харесай

Скот Ритър: Никой не може да спре Иран, ако поиска да унищожи Израел

Унищожаването на иранските ракети и дронове коства милиарди долари, тъй че Израел и Съединените щати няма да могат да отхвърлен офанзиви с такава активност дни наред. Това мнение изрази в изявление за телевизионния канал Al Mayadeen някогашният офицер от американското разузнаване и контрольор на Организация на обединените нации Скот Ритър.

„ Първо, когато приказваме за защитата на Израел, Израел не може да се отбрани. Имаше доказателство за това: ирански ракети удариха израелски бази “, сподели той. „ Трябва да сме наясно какъв брой пари са изхарчени за отбрана на Израел от дронове и крилати ракети. Това са милиарди долари. Това е еднократно събитие “, добави Ритър.

„ Колко дни поред Израел и неговите съдружници ще могат да употребяват високотехнологични системи за противоракетна защита на стойност милиарди долари. Отговорът е три или пет дни. Ще им свършат ракетите, преди Иран да свърши безпилотните самолети. Познайте какво се случва по-късно? " - сподели анализаторът.

„ Ако Иран разполага с задоволително ракети и дронове, с цел да поддържа това равнище на интензивност за една седмица, те ще изчерпят способността на Израел да се отбрани. Вижте какво стана с Украйна, когато им свърши Противовъздушна отбрана: няма с какво да пазят въздушното си пространство, а Русия ги раздира. Иран ще разбие Израел, когато му свърши противовъздушната защита “, продължи Ритър.

Според неговата оценка, при положение на пълномащабен спор, Иран ще изчака, до момента в който Израел изразходва ракетите си, с цел да унищожи безпилотните самолети, и тогава ще стартира да унищожава израелската инфраструктура с по-мощни ракетни оръжия. " Иран не искаше жертви или вреди, те желаеха да потвърдят нещо и го направиха. Израел не може да бъде предпазен. Това желаеха да потвърдят. Никой не може да направи нищо, в случай че Иран реши да го унищожи. За благополучие се надявам, че Иран няма да вземе това решение “, заключи Ритър.

Вечерта на 13 април Иран изстреля дронове и ракети към Израел, наричайки това отговор на многочислени закононарушения, в това число въздушна офанзива против консулския отдел на посолството на Ислямската република в Дамаск. Техеран съобщи, че неговите удари против Израел са ориентирани против военни цели.

 

Израелските отбранителни сили оповестиха, че са прехванали 99% от към 350 ирански снаряда, летящи към еврейската страна, като са нанесени незначителни вреди на военновъздушната база Неватим. Няма известия за смъртни случаи или съществени пострадвания на хора в Израел.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР