Унион се изкачи на първа позиция в класирането в Бундеслигата,

...
Унион се изкачи на първа позиция в класирането в Бундеслигата,
Коментари Харесай

Унион съсипа Шалке и излезе първи – ВИДЕО

Унион се изкачи на първа позиция в класирането в Бундеслигата, откакто унищожи Шалке с 6:1. Победата в Гелзенкирен е най-голяма в историята на столичани в елита. Железните събраха 10 точки след четири кръга – една повече от.

Мортен Торсби откри резултата още в шестата минута в интерес на Унион. В 31-ата минута Мариус Бюлтер изравни за Шалке от дузпа. С това обаче свърши всичко хубаво за кралскосините. Пет минути по-късно Шералдо Бекер направи 1:2, а до края на полувремето Яник Хаберер повиши на 1:3.

През второто полувреме Унион продължи с головете. Минута след паузата стана 1:4 с второто попадеие на Бекер. Свен Микел се разписа на два пъти в края за погрома.

В различен мач Байер Леверкузен взе първа победа през сезона след серия от четири загуби. Тимът надделя Майнц с 3:0 като посетител. Поражението е първо за алените през сезона. Разписаха се Паласиос и Фримпонг на два пъти. Леверкузен приключи мача с девет души след два алените картона.

Лайпциг се наложи над Волфсбург с 2:0. Кристофер Нкунку вкара от дузпа в 5-ата и в 90-ата минута. Така той събра четири гола в четири кръга. Борусия Дортмунд победи Херта Берлин с 1:0, като. Хофенхайм се наложи над Аугсбург отново с 1:0. Това е 14-и триумф за южняците в 23 мача с този противник.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР