Унион Берлин отстрани нападателя Давид Фофана за седмица след отказа

...
Унион Берлин отстрани нападателя Давид Фофана за седмица след отказа
Коментари Харесай

Нападател на Унион Берлин отнесе наказание

Унион Берлин в профил нападателя Давид Фофана за седмица след отхвърли му да се ръкува с треньора Урс Фишер по време на мача против Наполи от груповата фаза на Шампионската лига.

20-годишният Фофана ще тренира самостоятелно до идната сряда и поради това ще пропусне мачовете от Бундеслигата против Вердер Бремен в събота и против Щутгарт от втория кръг на шампионата за Купата на Германия във вторник.

" Надявам се, че момчето ще си вземе поука от сходни обстановки ", сподели Фишер на конференция по-рано през днешния ден.

Давид Фофана бе сменен в 70-ата минута при загубата с 0:1 от Наполи, а когато напускаше терена, мина около Фишер без даже да го огледа в очите или да стисне ръката му.

Футболистът се извини в профила си в Instagram още същия ден, а по-късно се извини персонално на Урс Фишер и ръководещия шеф на клуба Оливер Рухнерт.

Фишер съобщи, че не се усеща афектиран от дейностите на Фофана. " Футболистъ е екипен спорт, тъй че би трябвало да се адаптираш от време на време. Става въпрос за приемане на решения ", съобщи наставникът на Унион Берлин.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР