Унион (Берлин) и Бохум не се победиха и завършиха 1:1

...
Унион (Берлин) и Бохум не се победиха и завършиха 1:1
Коментари Харесай

С човек по-малко Унион изпусна Бохум

Унион (Берлин) и Бохум не се победиха и приключиха 1:1 в забавен мач от 28-мия кръг на Бундеслигата. Йосип Юранович откри резултата за домакините от директен свободен удар в края на първото полувреме, а Кевин Щьогер изравни от дузпа в 55-ата минута. Червен картон за Унион пък получи Пол Якел през втората част.

Първата част предложи много битка и малко положения за гол. В 37-ата минута Жером Русийон нацели напречната греда на Бохум след отдалечен шут. И тъкмо когато двата отбора трябваше да се отдръпват на отмора, хърватинът Юранович извърши ужасно директен свободен удар и не остави никакви шансове на стража на гостите Мануел Риман - 1:0 за Унион.

През втората част обаче Бохум стартира по-добре. Така Айса Лайдуни от домакините спъна Иван Ордец в наказателното си поле и реферът Тобиас Щийлер уточни бялата точка. Зад топката Кевин Щьогер, който не сгреши и изравни от дузпа в 55-ата минута. Седем минути по-късно бранителят на Унион Пол Якел извърши нарушаване против Патрик Остерхаге и бе изпъден, откакто получи втори жълт картон.

Въпреки че домакините останаха с човек по-малко, те заиграха по-добре. Малко след изгонването на Якел Кевин Беренс се разписа, само че попадението му бе анулирано след ВАР поради засада. Малшансът продължи да преследва нападателя на Унион, като първо в 80-ата минута той пропусна да се разпише с глава след неприятна интервенция на Риман, а пет минути по-късно направи голям пропуск. Шералдо Бекер откри чудесно Беренс, който от непосредствена непосредственост пропусна да се разпише с глава.

С равенството Унион (Берлин) пропусна да съкрати разликата до втория Борусия (Дортмунд) и остава на трета позиция в класирането. Бохум пък записа значима точка в битката за оцеляване, като остава на 15-а позиция, директно преди рисковата зона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР