УниКредит Булбанк е отличена като най-добра банка в България на

...
УниКредит Булбанк е отличена като най-добра банка в България на
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е „Най-добра банка в България“ в класацията на Euromoney

УниКредит Булбанк е отличена като най-хубава банка в България на годишните награди на Euromoney.

Церемонията по връчване на едни от най-авторитетните интернационалните оценки се състоя на 12 юли в Лондон.

Освен в България, УниКредит е приета за най-хубава банка в Централна и Източна Европа, като групата завоюва общо девет награди за отлични достижения.

„ Тези награди акцентират динамичността на нашата продължаваща промяна, промяна, която се дължи най-много на ангажираността и отдадеността на екипа ни.

В същото време те приказват и за нашата непосредственост до клиентите и обсега на наличието ни в страните. Поздравявам сътрудниците си за невероятните им старания и благодаря на клиентите ни за непрекъснатото им доверие “, разяснява оценките Андреа Орчел, основен изпълнителен шеф на УниКредит.

„ В нашата тактика UniCredit Unlock Централна и Източна Европа постоянно е била одобрявана за район с капацитет за напредък.

Резултатите, които постигнахме тримесечие след тримесечие, удостоверяват, че сме на прав път. Това, което ни отличава от всички останали на пазара, са мощният фокус върху опростяването и дигитализацията, както и внедряването на устойчивостта във всичко, което вършим.

Основната ни мощ е екипът и мощно ангажираните сътрудници, фокусирани върху основаването на благоприятни условия за напредък за нашите 6.3 милиона клиенти, които непрекъснато се усилват.

Тяхното доверие ни стимулира да се подобряваме ежедневно, с цел да бъдем техен желан финансов сътрудник “, разясняват Джанфранко Бизани и Теодора Петкова, които до неотдавна заемаха позициите надлежно шеф за Централна Европа и шеф за Източна Европа на УниКредит.

Сега и двамата имат по-големи отговорности в УниКредит, като Джанфранко Бизани е назначен за основен действен шеф на групата, а Теодора Петкова пое позицията на шеф за Централна и Източна Европа.

„ Изключително сме щастливи да бъдем измежду страните, заслужили едно от най-значимите оценки в банковата промишленост, и ще продължим уговорката си да сме благонадежден финансов сътрудник за нашите клиенти и общности.

Уверени в капацитета и мотивацията на екипа ни, си слагаме високи цели интензивно да работим по предлагането на артикули и услуги, подкрепящи зеления преход и устойчивия метод за правене на бизнес.

Не на последно място, ще продължим да развиваме с бързи темпове и гамата от цифрови банкови артикули и услуги, с цел да предлагаме все по-бързи и комфортни бизнес решения, които да подобрят потребителско преживяване “, разяснява Цветанка Минчева, основен изпълнителен шеф.

Отличието „ Най-добра банка “ за УниКредит Булбанк беше получено от Борислав Бангеев, основен шеф Корпоративно банкиране и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, който беше измежду формалните посетители на церемонията в Лондон.



През миналата година, до момента в който някои от съперниците бяха фокусирани повече върху сливания и придобивания, капацитетът на УниКредит за реализиране на органически напредък в Централна и Източна Европа стана още по-ясно изразен. Банката означи мощен растеж в броя на клиентите - изключително в страни като Румъния и Сърбия, където пазарният ѝ дял има по-голям капацитет за напредък - както и по-голямо оживление в кръстосаните продажби на артикули UniCredit – Public като обезпечаване и ръководство на активи.

Тези триумфи се дължат и значително на развиването на цифровите канали в банките от УниКредит, показват от Euromoney.

Както и в предходните години, критериите за оценяване включват доходност, напредък, релативно предимство спрямо съперниците и дарба за адаптиране към изменящите се пазарни условия и потребности на клиентите.

Наградите за високи достижения на Euromoney са основани през 1992 година и се считат за най- положителната стратегия за оценки на международната банкова промишленост, която дефинира най-хубавите от най-хубавите във всички страни, предлагащи банкови услуги.

Пъленият лист на категориите, в които УниКредит получи самопризнание, включва:

• Най-добрата банка в Австрия

• Най-добрата банка в Босна и Херцеговина

• Най-добра банка в България

• Най-добра банка в Централна и Източна Европа

• Най-добрата банка в Хърватия

• Най-добрата банка в Италия

• Най-добрата капиталова банка в Италия

• Най-добра банка за транзакционни услуги в Централна и Източна Европа

• Най-добра банка за ръководство на благосъстоянието в Централна и Източна Европа

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР