УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програма през

...
УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програма през
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк дава старт на ежегодната си стажантска програма

УниКредит Булбанк дава старт на годишната си стажантска стратегия през март. В програмата могат да се включат студенти и млади експерти, които желаят да стартират своя кариерен път във финансовия бранш.

Стажът е с честота сред 3 и 6 месеца и дава опция за дълготрайна кариера в най-голямата българска банка. Програмата е платена и целогодишна, като всеки претендент може да реши по кое време е най-удобният миг да се включи в нея.

През 2018 година стажантите могат да изберат да работят както в УниКредит Булбанк, по този начин и в сдруженията УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг и УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В банката стажантите имат огромен избор от благоприятни условия да се включат в клоновата мрежа в София и в цялата страна или в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Корпоративно, капиталово и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Обслужване и задоволеност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки запаси и Център за контакт с клиенти. 

През 2017 година 361 стажанти се включиха в стажантската стратегия като 118 от тях бяха назначени на непрекъсната работа по-късно.

Повече информация за стажантската стратегия на УниКредит Булбанк можете да научите на уеб страницата.

Кандидатствайте за стаж като попълните електронната форма.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР