Уникално съчетание между функционално разпределени апартаменти и безкомпромисна прецизност.Компания за

...
Уникално съчетание между функционално разпределени апартаменти и безкомпромисна прецизност.Компания за
Коментари Харесай

Нова жилищна сграда в квартал Владиславово, Варна

Уникално комбиниране сред функционално разпределени жилища и безкомпромисна точност.

Компания за недвижими парцели   и строителна компания  презентират най-новия си план – Жилищна постройка „ Владислав “, която носи името на полския крал Владислав III Варненчик, умрял в борбата при Варна през 1444 година.



Вдъхновени от концепцията да дават функционално и комфортно разпределени жилища, които да Ви обезпечат достоверен личен свят и да Ви потопят в уюта на мечтаното жилище, строителна компания „ Констурмакс “ подбра специфичен терен с отлична локация в сърцето на квартал Владиславово в гр. Варна.

Концепцията е осъществена посредством стъпаловидна жилищна постройка, включваща общо 126 жилището, от които 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни жилища, разпределени в 3 самостоятелни  входа, с площи сред 27 и 87 м2, като разположението им е подбрано по този начин, че да бъдат оптимално слънчеви.

Подземни и партерни паркоместа и гаражи вземат решение паркирането и носят удобството и оптималния комфорт да отбраните автомобила си от външи въздействия. В подземния гараж са планувани 69 бр. места за паркиране. На партерно равнище са ситуирани три търговски пространства, 30 гаража и 35 наземни паркоместа.



Със забележимите и всеобхватни практики на строителна компания „ Конструмакс “, жилищна постройка „ Владислав “ ще показва какъв брой удобно и радостно може да се живее!
Апартаментите ще са приключени по БДС, както следва:с машинноположена гипсова мазилка по стени и тавани;с машинноположена гипсова мазилка по стени и тавани в мокрите помещения;нивелирана циментова замазка по подовете;петкамерна ПВЦ дограма;входна блиндирана врата от най-високо качество;балконите ще бъдат с мразоустойчив гранитогрес и парапети;Ел. апаратура: построена до фасунги, с инсталирани ключове и контакти;ВиК апаратура: на тапа;Комуникации: инсталирана домофонна система на входа на постройката, окабеляване за IP телевизия, телефон и интернет до всяка стая;


Локацията е измежду характерностите, открояващи жилищна постройка „ Владислав “ като неповторима витална среда измежду богата и красива местност. В светлината и простора до кръстовището на бул „ Трети Март “ и бул „ Константин и Фружин “, и в обозрима непосредственост до супермаркет „ Кауфланд “ и до веригата „ Jumbo “.



Ако изпитвате интерес и желаете да бъдете едни от първите, които имат опция да избират от жилища с огромно многообразие от площ и разпределения, можете да се свържете с извънредните представители – компания за недвижими парцели „ Купи в България “ на тел. 052/630 830 или да посетите уеб страницата и фейсбук страницата на постройката за повече информация:

Сайт:

Фейсбук страница:

* обява

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР