Уникалната завладяваща зрителите инсталация LG OLED Canyon,, която използва дисплей

...
Уникалната завладяваща зрителите инсталация LG OLED Canyon,, която използва дисплей
Коментари Харесай

LG OLED CANYON впечатлява посетителите на CES

Уникалната завладяваща феновете апаратура " LG OLED Canyon, ", която употребява екран технологиите за бизнеса, ще впечатли посетителите на CES® 2018 тази седмица. Дългият 27 метра " canyon " е построен от 246 LG OLED търговски екрани „ с отворена рамка " в конфигурации с изпъкнала или вдлъбната визия. Този екран ще покаже на десетките хиляди гости на CES неповторими картини на естествени чудеса.

LG OLED технологията употребява самоосветяващи се пиксели, които управляват качеството и яркостта на картината. Тъй като нямат независим светлинен източник, екраните са извънредно леки, тънки и гъвкви. Използвайки бизнес екрани с неповторимата технология без рамка LG OLED Open Frame, подобен вид апаратура може да бъде построена по изцяло персонализиран метод и да се трансформира във функционален цифров информативен екран, както и в предмет на изкуството.

Щандът на LG на CES се намира наоколо до основния вход на Las Vegas Convention Center и посетителите му ще виждат LG OLED Canyon инсталацията, която е построена от 90 вдлъбнати и 156 изпъкнали екрани с отворена рамка. Инсталацията ще прожектира 2,5-минутно 4K UHD видео, което демонстрира гора, хладилник, водопад, снежна стихия и други чудеса на природата. Невероятното видео прекарване е в допълнение подсилено от потапящото Dolby Atmos аудио, което е интегрирано и в портфолиото от LG OLED тв приемници за крайни консуматори през 2018 година

Технологията LG OLED сътвори нова категория екрани от висок клас, които възпроизвеждат изумителна картина с съвършени нюанси на черното и страхотни цветове от необятни зрителни ъгли, а това ги отличава от който и да е LCD и LED екран. Благодарение на неповторимата дарба на OLED технологията да изключва изцяло всеки един вероятен пиксел, LG OLED екраните съживяват цветовете, по този начин както никой различен и основават безпределно контрастно съответствие, усъвършенствано за наличие с висок динамичен обсег.

Освен персонализираните екрани Open Frame LG OLED, които ще бъдат показани на CES, гамата от LG OLED екрани за бизнеса през 2018 година включва изумителните Wallpaper и In-Glass Wallpaper OLED и реформаторски видео стени, както и Dual-View плоски и извити модели.

Посетителите на щанда на LG на CES 2018 ще могат тази седмица първи да видят инсталацията LG OLED Canyon.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР