Уникалната за съвремието бейзболна звезда Шохей Отани се завърна в

...
Уникалната за съвремието бейзболна звезда Шохей Отани се завърна в
Коментари Харесай

Отани се завърна с 0 от 4 срещу Сиатъл

Уникалната за съвремието бейзболна звезда Шохей Отани се завърна в игра след съвсем месец в листата с контузените в МЛБ. Японският питчер и батер на Лос Анджелис Ейнджълс бе включен от мениджъра Майк Соша като DH под №6 в листата на " ангелите " за гостуването против Сиатъл Маринърс тази нощ. 23-годишният феномен обаче сподели, че не е изцяло подготвен и приключи мача с 0 от 4 и три страйкаута, а отборът от Анахайм загуби с 1:4 откриващата среща от тройна серия на ст. " Сейфко Фийлд ".

През последните три седмици Отани беше подложен на терапия с присаждане на стволови кафези и инжектиране на кръвна плазма в десния лакът за по-бързо лекуване на разтегнатото сухожилие в хвърлящата му ръка. Едва предишния петък Шохей получи здравно позволение да стартира батерски тренировки. Засега не е ясно дали японецът въобще ще бъде включен във възстановяваща питчерска стратегия този сезон, или до края на 2018 година ще бъде употребен единствено като DH и вероятно аутфилдер.



" Той изобщо нямаше да играе тук довечера, в случай че не беше получил зелена светлина от нашите лекари – акцентира Соша в Сиатъл. – Много сме удовлетворени, че му бе позволено да замахва с бухалката. Ще забележим по какъв начин ще се оправи, няма да насилваме нещата. Грижа се никой от играчите ми да не се усеща обезпокоен. В момента не чакаме нищо друго от него с изключение на да батира. "

От началото на дебютния си сезон във Висшата лига Отани удряше приблизително.289 и имаше 6 хоумръна в 114 заставания. Тази нощ коефициентът му на батиране спадна до.280, откакто два пъти изгледа третия страйк на стартера на " моряците " Уейд Лебланк (W 4-0), един път удари флайаут вляво, а най-после замахна на вятъра по топката на клоузъра Едуин Диас (S 33) за последния навън в мача.



Андрю Хийни (L 4-6) хвърля 7 ининга за Ейнджълс и пое 5 шлагера и 3 точки, обезсмислили постигнатите 10 страйкаута. Риливърът Ное Рамирес пусна още една точка в 8-ия.

Домакините дръпнаха с 3:0 в самото начало на мача с помощта на двоен шлагер с RBI на Кайл Сийгър и изтърван трети страйк, разрешил на Нелсон Крус да означи от трета база в 1-вия ининг. Андрелтон Симонс върна една точка за гостите с хоумрън в 4-тия, само че в 8-ия Крус отговори със соло изстрел, оформил крайния резултат.



Сиатъл Маринърс - Лос Анджелис Ейнджълс 4:1
ст. " Сейфко Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ЛА ЕЙНДЖЪЛС
0
0
0
1
0
0
0
0
0
1
4
1
СИАТЪЛ
3
0
0
0
0
0
0
1
Х
4
6
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 3 ЮЛИ:

Американска лига

Тексас Рейнджърс - Хюстън Астрос 3:5
Канзас Сити Роялс - Кливланд Индиънс 4:6

Национална лига

Колорадо Рокис - Сан Франциско Джайънтс 8:1
Аризона Дайъмъндбекс - Сейнт Луис Кардиналс 4:2
Лос Анджелис Доджърс - Питсбърг Пайрътс 8:3

Интерлига

Чикаго Къбс - Детройт Тайгърс 5:3
Милуоки Бруърс - Минесота Туинс 2:0
Вашингтон Нешънълс - Бостън Ред Сокс 4:11
Ню Йорк Янкис - Атланта Брейвс 8:5
Филаделфия Филис - Балтимор Ориолс 3:2
Торонто Блу Джейс - Ню Йорк Метс 8:6
Маями Марлинс - Тампа Бей Рейс 6:9 (16 ининга)
Синсинати Редс - Чикаго Уайт Сокс 8:12 (12 ининга)
Оукланд Атлетикс - Сан Диего Падрес 6:2

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР