Уникална спирка на градския транспорт, сякаш направена по времето на

...
Уникална спирка на градския транспорт, сякаш направена по времето на
Коментари Харесай

Спирка на бул. „България“ причини брутален шок на софиянци

Уникална спирка на градския превоз, като че ли направена по времето на ранния соц, шокира пасажерите в София. Въпросното място се намира в влиятелен регион в столицата - на кръстовището на бул. „ България “ и „ Тодор Каблешков “. Докато чакат рейс №204, столичани се връщат обратно във времето с към 50-ина години, написа Лупа бг.



На спирката няма пейки, няма и инсталиран заслон, за електронно и дума не може да става…Заради дефицитите, жителите очевидно са поели нещата в свои ръце. Понеже изморените пасажери няма къде да подвият крайник, а на спирката пече, незнайни жители са сложили тъкмо под дърветата три изтърбушени стола.
Оръфаните мебели са най-вероятно от кофите за отпадък, с дизайн от 1960-а,1970-а година. За да не бъдат откраднати, неотдавна спонтанните седалки са привързани към дърветата със свински опашки. Понякога върху столчетата оставят и вестници. Мизерната панорама е потресаваща, а дали някой от Столична община е забелязал еклектиката в един от влиятелните квартали на София, на 200 метра от лъскавия мол „ България “, не е ясно. „ Тази спирка не предстои на коментар. Подобно нещо мъчно може да се откри в кой и да е естествен град, камо ли в европейска столица. “, потресени са всички, минали през неповторимия експонат.


На фона на елегантните навеси и електронните табла из София и на преминаващите лъскави коли, въпросното място за чакащи рейсовете наподобява на фон на филм за гетата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР