Уникална платформа за бизнес събития ще събере в София и

...
Уникална платформа за бизнес събития ще събере в София и
Коментари Харесай

Бизнес платформа събира едни от най-големите европейски инвеститори на рисковия капитал

Уникална платформа за бизнес събития ще събере в София и Варшава едни от най-големите европейски вложители на рисковия капитал.

Eastern Europe Tech Tour 2018 (EETT) дава действителен късмет за финансиране на най-хубавите компании в региона на нововъведенията за района. Това е първото издание на форума, който ще се състои на 11-12 юни във Варшава, Полша и на 12-13 юни в София, България.

EETT 2018 се провежда от компанията Tech Tour със съдействието на интернационалния капиталов фонд Almaz Capital и Българската асоциация за дялово и рисково вложение (BVCA). Основната цел е подпомагането на бизнесмени и вложители да работят дружно по време на целия развой по внедряване на една иновация – от първичната концепция до сполучливата й реализация като краен артикул на пазара.

Форумът Eastern Europe Tech Tour 2018 ще показа общо 30 от най-обещаващите високотехнологични компании– 15 от Централна и Източна Европа: Полша (като страна домакин), Беларус, Словакия, Чехия, Украйна и Унгария и 15 от Югоизточна Европа: (България като страна домакин), Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Македония, Молдова, Румъния, Словения, Сърбия, Хърватска и Черна гора.

Над 200 компании ще преминат през развой на строга селекция и ще бъдат оценени по специфични критерии като: уникалност на предлаганата от технология, мощни страни на бизнес модела, визия, дарба за осъществяване на заложения бизнес проект, качество и надзор в процеса на ръководство. Избраните компании ще показват своя бизнес пред делегация от 40 интернационалните вложители с интерес към района, както и пред 40 районни вложители и основни представители на рисковия капитал.

Процесът на асортимент на фирмите участници ще се води от Selection Committee в състав:
Александър Галицки, съосновател и ръководещ партьор на Almaz Capital;Марсин Хейка, създател и сътрудник в OTB Ventures;Евгени Ангелов, ръководител на BVCA и сътрудник в Postscriptum Ventures.
Форумът е отлична опция за бизнесмените да показват бизнеса си на вложители от сферата на рисковия капитал и да работят дружно няколко дни като общ екип, участвайки в интерактивни сесии и специфични начинания. В подтекста на съвместен интерес, събитието ще даде доста благоприятни условия за основаване на контакти и по-нататъшно съдействие сред двете страни, компании и вложители, както и за продан на информация по отношение на капиталовия развой.

Крайният период за кандидатстване на компании с интерес към форума в този момент е продължен до 20 април 2018 година Участието им в the Eastern Europe Tech Tour 2018 е гратис.

За останалите категории участници крайният период за закупуване на билети при ранна регистрация изтича на 12 April 2018 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР