Уникална красавица е новата любов на Сашо Кадиев. Сърцето на

...
Уникална красавица е новата любов на Сашо Кадиев. Сърцето на
Коментари Харесай

Това ли е новата любов на Сашо Кадиев? СНИМКИ

Уникална хубавица е новата обич на Сашо Кадиев. Сърцето на артиста е покорено от чаровната моделката Ивелина Чоева. Красавицата е единствено на 23 години и е с съвсем 15 години по-млада от Сашо.



Водещият на " Преди обед “ е на почивка в Доминикана и сподели, че е в компанията на жена, само че без да разкрива самоличността й. Синът на Катето Евро пусна стори по какъв начин се разхожда по брега, а до него се виждат дългите крайници на хубавицата, само че единствено това.

Влюбената двойка се снима с един и същи папагал, само че не дружно, а независимо.



Чоева и Кадиев са дружно повече от година и половина, твърди още Lupa.bg. Двамата се срещнали в студиото на " Преди обед ", където Ивелина е гостувала при започване на есента на 2019 година



Чоева е основала гратис приложение в помощ на дами и деца, жертви на домашно принуждение. Именно тогава стрелата на Купидон улучила Кадиев право в сърцето.



Според изданието Сашо към този момент бил показал Ивелина на майка си - Катето Евро.

Раздялата на Кадиев с майката на щерка му Таня е обществена загадка към този момент година. В последните месеци той на няколко пъти бе засичан в компанията на красива младата жена, с която към този момент не крие близостта си, само че досега самоличността й бе обгърната в тайнственост.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР