Уникална, единствена по рода си, арт терапия се представя във

...
Уникална, единствена по рода си, арт терапия се представя във
Коментари Харесай

Уникална арт терапия се представя във Варна

 Уникална, единствена по рода си, арт терапия се показва във Варна. Тя е дело на Людмила Георгиева. Това е работилничка за свещи. В нея всеки, без значение от годините си, ще може да сътвори неповторима свещ. Направата й е тип психотерапевтична терапия, която дава опция за присъединяване в креативно, невербално изложение посредством потребление на художествени материали. В основата на арт лечението е потреблението на изкуството, като средство за възстановяване на връзката, понижаване на напрежението и възстановяване на психологичното здраве. Всеки може да се допре до неповторимата арт терапия единствено на фестивала " Сръчко ".

Работилничката за свещи не е единственото неповторимо нещо на коледното събитие.

На него ще се запознаете с Милен Минков. Няма по какъв начин да не го видите. Майсторът седи и създава пред Вас уникатни бижута от кожа и камък. Сладкодумен е  и с наслада ще отговори на всеки Ваш въпрос.

До него са майсторките от Магнолия флора фон. Две дами, които показват във Варна красиви, истински, дарове - уникати, за всеки мотив, с които ще впечатлите и най-претенциозните хора.

Наблизо е и Светлана от Русия. От 40 години създава с двете си ръце невероятни играчки.

Това са доста дребна част от изненадите на арт фестивала " Сръчко ", който се организира до 29 декември във Варна. Домакин тази година е Delta Planet Mall. Всеки фен на ръчно направени уникати ще може да им се наслаждения всеки ден от 10 до 21 часа на равнище 0 и равнище -2.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР