Уникален случай с полет на British Airways. Вместо да отиде

...
Уникален случай с полет на British Airways. Вместо да отиде
Коментари Харесай

British Airways докара самолет за Дюселдорф в ... Единбург!

Уникален случай с полет на British Airways. Вместо да отиде от Лондон в Дюселдорф, както е трябвало, самолетът е кацнал в шотландския град Единбург, съобщи BBC.
Полет BA3271 е трябвало да отиде в Германия, само че вместо това пасажерите били сюрпризирани при кацането с " Добре пристигнали в Единбург ". Според информацията, става въпрос за неверен летателен проект, като той останал от последния за деня полет на английската самолетна компания от неделя (24 март). Обяснението е, че при първия полет за понеделник (25 март) летателният проект не бил изменен. " Извиняваме се на пасажерите и ще се свържем с всеки от тях персонално ", гласи публично известие на British Airways.

We`re sorry for any inconvenience this has caused. As we`ve previously advised we don`t have currently have any information on this. However, we do know that there is an estimated departure at 10:30. Kieran
— British Airways (@British_Airways) 25 март 2019 година
24-годишният съветник Софи Кук, която пътува от Лондон до Дюселдорф, споделя, че когато било оповестено кацане в Единбург, персонално отишла до пилотската кабина да пита дали не става въпрос за смешка. След като объркването се изяснило, капитанът на полета изискал от пасажерите да гласоподават дали незабавно да отлети за Дюселдорф. Упражнението по летателна народна власт дало резултат с отговор " да ".
Заради кацането в Единбург обаче се наложило самолетът да остане 2 часа и половина на земята, преди да може да излети още веднъж. " Беше доста разочароващо – пред тоалетните се изви опашка и им свършиха закуските ", оплака се Софи Кук.
Симон Браунинг, транспортен съветник на BBC, изрази голямо удивление от случилото се и пита за какво не е направено известие какво е времето в Единбург още във въздуха – процедура е при полети за дадена дестинация такова известие да има. Ако е имало и в този момент, объркването е щяло да бъде изяснено по-рано, съгласно Браунинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР