Униформените няма да допускат до стадиона зрители във видимо нетрезво

...
Униформените няма да допускат до стадиона зрители във видимо нетрезво
Коментари Харесай

Засилени мерки за сигурност за финална футболна среща за Купата на България

Униформените няма да позволяват до стадиона фенове във очевидно нетрезво положение, носещи неразрешени предмети и движимости, както и гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия

Столичната дирекция на вътрешните работи подхваща всички нужни ограничения за защита на публичния ред и сигурност на придвижването в столицата по отношение на идната футболна среща, проведена от Българската професионална футболна лига на 19 май, сряда, от 19.30 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на произшествия на територията на града. На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване ще правят щателна инспекция на всички гости на футболния мач.

Предприети са прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещаване на спортни мероприятия. Малолетни ще бъдат допускани на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн. Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/.

Ангажимент по защитата на спортната среща има частна охранителна компания, чиято задача е да следи за запазване на реда на територията на стадиона по време на осъществяване на срещата. При активността си тя ще бъде подпомагана от полицейски чиновници, които ще се намесват в тази ситуация на зародила нужда.

За да бъде избегнато скупчване, Столична дирекция на вътрешните работи приканва феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 17.30 часа. Феновете на ПФК „ Арда " ще бъдат пропускани през отворените входове на браншове А и Б, а последователите на ПФК „ ЦСКА - София " - през отворените входове на браншове В и Г.

Във връзка с провежданото спортно събитие е допустимо в следобедните часове да възникне краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР