Униформени са свалили регистрационните табели на автомобил, шофиран от мъж

...
Униформени са свалили регистрационните табели на автомобил, шофиран от мъж
Коментари Харесай

Самоубиец на пътя! Хванаха мъж да шофира с близо 3 промила алкохол в кръвта във Врачанско

Униформени са свалили регистрационните табели на автомобил, каран от мъж с близо 3 промила алкохол в кръвта, оповестиха от полицията във Враца.
Снощи малко преди среднощ на пътя сред Крушовица и Липница патрулиращи служители на реда са спрели за инспекция лека кола ''Фолксваген Пасат''. Зад кормилото на немското возило седял в полусъзнание 49-годишният К.К. от Липница. Мъжът пътувал за у дома, връщайки се от запой в Крушовица, където под въздействието на няколко напитки се осмелил да се качи и да кара. Проверка, направена му с дрегер, отчела 2.8 промила алкохол в издишания въздух.
Полицаите са издали ваучър за здравно, само че мъжът отказал да се яви, с цел да му се направи лабораторна проба. Той бил съпроводен до Спешния център в Оряхово, само че и там в наличието на дежурен доктор, не разрешил да му се вземе кръв. Полицаите са арестували К.К. за период от 24 часа и той сега изтрезнява в ареста. Регистрационните табели на "Пасат "-а са свалени и автомобилът е спрян от придвижване. Пияният водач е отнесъл акт по Закона за придвижване по пътищата, а против него е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР