Унгарското правителство знае, че лидерите на САЩ и ЕС ще

...
Унгарското правителство знае, че лидерите на САЩ и ЕС ще
Коментари Харесай

Орбан: Унгария няма да промени позицията си по политически въпроси, за да угоди на САЩ

Унгарското държавно управление знае, че водачите на Съединени американски щати и Европейски Съюз ще продължат да го нападат, само че не има намерение да промени отличителната си позиция по значими политически и обществени въпроси. Това съобщи министър председателят Виктор Орбан на среща, извършена в сряда в град Естергом с депутати от ръководещата партия Фидес, оповестява вестник Magyar Nemzet.

По информация на вестника, Орбан е споделил, че " Унгария е бодил в очите " на западните страни, защото през днешния ден може да се счита за " най-свободната страна в Европа ".

„ Противниците на Унгария желаят да употребяват рецесията, провокирана от войната, с цел да върнат страната ни към ерата на Дюрчани, когато ориста на унгарците се решаваше в чужбина ”, съобщи Орбан.

„ Тази година има големи залози, тъй като империята на Сорос, подсилена от ръководещите американски демократи, стартира офанзива като Голиат против десните медии в множеството европейски страни и въодушевените национални партии, които постоянно политизират без пари ”, добави Орбан.

" На нашата граница има ограда и ние нямаме мигранти. Вместо това имаме фамилна политика и джендър идеологията не се постанова на учениците. Ние не доставяме оръжия за Украйна “, сподели още Орбан.

Той предизвести, че водачите на Европейски Съюз желаят да лишат Унгария от стопански, културен и политически суверенитет, когато я принуждават да промени метода, по който доставя газ на популацията на страната, да позволява десетки хиляди мигранти и също по този начин „ да заплаща пари на Украйна и да ги приема без разискване в Европейски Съюз, макар че не дава отговор на никакви условия за това “.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР