Унгарският премиер Виктор Орбан лично благодари на всеки от българските

...
Унгарският премиер Виктор Орбан лично благодари на всеки от българските
Коментари Харесай

Орбан благодари на наши евродепутати

Унгарският министър председател Виктор Орбан персонално благодари на всеки от българските евродепутати, които на 12 септември поддържаха страната му и отхвърлиха налагането на наказания против нея. Представителите на ръководещото болшинство Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев, Владимир Уручев, Асим Адемов от ГЕРБ/ЕНП, както и Ангел Джамбазки и Николай Бареков от Европейски консерватори и реформисти гласоподаваха против предлагането да бъде отнето правото на Унгария поради политиката й за мигрантите. Докладът против Унгария бе направен от зелената евродепутатка Джудит Саргентини. Ангел Джамбазки назова това отмъщението на Сорос поради твърдата политика на Орбан за изгонването на интернационалния търгаш и структурите му от Унгария.

Благодарствено писмо изпрати Орбан на всеки от подкрепилите го български евродепутати. Новината заяви във фейсбук Николай Бареков и разгласява писмото с думите: " Гордея се, че третият ми наследник се споделя Виктор ". След него и Ангел Джамбазки и Асим Адемов потвърдиха, че също имат писма.

" Бих желал да изразя своята признателност за Вашата поддръжка по време на гласуването на отчета за обстановката в Унгария, което се организира в Европейския парламент на 12 септември ", написа Орбан. И добавя: " Вярвам, че този отчет е присъда против Унгария и унгарския народ. Той освен е основан на политически клевети и фактологични неточности, само че и ползва двойни стандарти и по този метод подкопава доверието и честността на Европейския парламент и на европейските институции като цяло ".

Премиерът на Унгария акцентира, че прави оценка дадената поддръжката за националния суверенитет и взаимност. И твърди, че " без значение от срамните офанзиви на проимиграционните сили ", Унгария няма да се поддаде на изнудване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР