Унгарският премиер Виктор Орбан да напусне ЕНП. Той няма място

...
Унгарският премиер Виктор Орбан да напусне ЕНП. Той няма място
Коментари Харесай

Георги Марков пред Dir.bg: Европейският парламент е мъртъв, той се самоуби

Унгарският министър председател Виктор Орбан да напусне ЕНП. Той няма място в една групировка с канцлера Ангела Меркел, тъй като сега в Германия има кръвопролитие на християни от имигрантите, поканени от канцлера. Това разяснява пред Dir.bg депутатът от ГЕРБ Георги Марков във връзка на острите диспути в Европейския парламент и предлагането на холандката Юдит Сарджентини (Зелени), която прикани Екологичен потенциал да поддържа предприемането на процедурата по член 7 от контракта за Европейски Съюз против Будапеща - отнемане от право на глас в Съвета на Унгария. Вижте разбора на депутата от ГЕРБ:

Считам, че Европейският парламент, посредством лобито на Сорос, което е над 226 депутати, се опита да си отмъсти на Орбан за това, че няма началник. И в действителност Орбан няма началник, Унгария е суверенна страна. Орбан 3 пъти е избиран с 2/3 болшинство. Проведе референдум за мигрантите, приключил на 99 на 1. Европейският парламент е нахален, тъй като позволи всичко това, което се разиграва в Европа, да промени профила й, да има милиони мигранти, минали границите на суверенни страни не по закона и открития ред, прояви, които се санкционират по нашето законодателство, да вземем за пример с 5 години отнемане от независимост. " Елате, ще се оправим " бе мотото на Германия към мигрантите. Справянето е следното - стотици почтени жертви. Ще споделя някои от последните случаи - малолетната Миа бе намушкана с нож от афганеца Абдула в град Кандел, и то на връх Коледа. Афганистанецът получи едвам 8 години присъда, защото го бил направил от ревнивост. И единствено поради това решение Германия би трябвало да бъде сложена под мониторинг за липса на господство на закона. Освен това дребната Сюзане във Висбаден. Закланото момче в Кемниц и оня ден идентично и в Кьотен. Източногерманците още веднъж са на улицата след 1989 година. Забравиха, че унгарците участваха дружно с източногерманците при свалянето на Берлинската стена. Първата тухла падна в Германия през август, когато Унгария отвори границата с Австрия, с цел да минат десетки хиляди източногерманци от Будапеща в Западна Германия, а по-късно източногерманците от Лайпциг, Дрезден и Берлин отидоха и събориха стената. Тогава починалият популярен канцлер на Германия Хелмут Кол, за разлика от Меркел, беше в Полша на посещаване. А Меркел е в сауната, тъй като тя няма героично минало като Орбан, който през юни 1989 година е на площада и приканва съветските танкове да изоставен страната.

Европейските бюрократи, отпред с Меркел и някогашния френски президент Оланд, докараха Европа до там да е със свалени гащи и да бъде защитавана от страна като Турция. Тези хора не са на себе си да вършат евроинквизиция на единствения министър ръководител в Европа, който е с блестящо антикомунистическо минало още едвам 24-годишен. А за това се искаше кураж. Очевидно това е предсмъртната мъка на неолибералите. Кой е мислил, че Ангела Меркел ще докара немските християндемократи до най-ниския резултат през Втората международна война? В момента това, което разгласява " Билд ", е 28% поддръжка за тях. А немските социалдемократи са към този момент трета политическа мощ. Ангела Меркел и хора като нея и Манфред Вебер, от който съм извънредно отчаян и не е никакъв християндемократ, позволиха гей браковете и тържествуването на джендър идеологията.

Мислили ли сте в миналото, че Италия ще се ръководи от Салвини на процедура и че " Пет звезди " ще завоюва в Рим с 65%, че шведските социалисти ще слязат на най-ниския резултат от един век насам, че френските социалисти ще починат?

 Виктор Орбан влиза в Екологичен потенциал преди разглежгдането на глобите против страната му
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР