Унгарските превозвачи ще се присъединят към своите полски колеги в

...
Унгарските превозвачи ще се присъединят към своите полски колеги в
Коментари Харесай

След Полша и Унгария ще блокира границата с Унгария

Унгарските превозвачи ще се причислят към своите полски сътрудници в блокадата на западната граница на Украйна от понеделник. Това се показва в известие на Асоциацията на унгарските автомобилни превозвачи.

Отбелязва се, че унгарската полиция е разрешила провеждането на митинга на границата. Транспортните служащи ще стартират " проява " от унгарската страна на границата покрай Граничен контролно-пропусквателен пункт Захони-Чоп.

Как тъкмо ще наподобява тази проява не се прецизира непосредствено, само че се споделя, че унгарците ще работят " сходно на това, което направиха полските и словашки водачи на камиони през последните седмици ".

Изискванията на унгарските превозвачи са същите като тези на поляците - връщане към системата за лицензиране на украинските превозвачи, работещи в Европейски Съюз.

Както УНИАН писа, от 6 ноември полските превозвачи блокират контролно-пропускателните пунктове на границата на Украйна с Полша.

Поляците са недоволни от високата конкуренция , която украинските водачи им показаха на европейския пазар след миналогодишното унищожаване на лицензионната система на Европейски Съюз за украинците. Поради това размерът на украинския експорт през Полша спадна с 40%.
 Полските превозвачи държат под обсада на границата и военна помощ за Украйна
Полските превозвачи държат под обсада на границата и военна помощ за Украйна

Доставки на благотворителни и неправителствени организации закъсняват със седмици

Краткотрайна акция с сходно наличие на общ сектор от границата е извършена от водачи на камиони от Словакия. Но те заплашват да възобновят митинга си , в случай че настояванията им не бъдат изпълнени.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР