Унгарската група Leecher ще подгрява концерта на Turisas в София

...
Унгарската група Leecher ще подгрява концерта на Turisas в София
Коментари Харесай

Leecher излизат преди Turisas на концерта им в София

Унгарската група Leecher ще подгрява концерта на Turisas в София на 6 май. Концертът ще бъде в столичната зала Mixtape5 с начален час 19:00.

И двете групи идват след специфична покана от страна на уредниците и ще показват най-хубавото от своето творчество!
Leecher е унгарска Symphonic/Cello Metal група. Музиката им се базира на женските вокали и чела, акомпанирани от ударни и оркестрални претекстове. Създадени са преди 10 години и като множеството групи първоначално репертоара им включва кавъри на обичани песни.

Не след дълго в репертоара им стартират да се появяват авторски песни, които стартират да преобладават и свеждат съществуването на някои кавъри, изпълнявани по специфични мотиви. След доста работа и търсене на себе си, бандата прави сериозен завой и в интервала 2012-13 отваря нова страница, довели и до съществени промени в състава. Следват нови концерти, участия в Италия и спечелването на унгарския конкурс HammerWorld (2014), в резултат на който групата записва и първия си студиен албум.

От тогава досега бандата работи непрекъснато: концертира, записва клипове, издава даже LP с акустични аранжименти и маджарски текстове на някои песни и несъмнено, работи неуморно по идващия си албум.

Билети за концерта може да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР