Унгария победи Естония с 1:0 Естония в приятелски мач и

...
Унгария победи Естония с 1:0 Естония в приятелски мач и
Коментари Харесай

Унгария загря за България с победа в контрола срещу Естония

Унгария победи Естония с 1:0 Естония в другарски мач и загря уместно за идната подготовка против България идната неделя. Единственият гол в мача означи Мартин Адам в 41-вата минута.

След почивката унгарците можеха да удвоят преднината си, откакто съдията отсъди дузпа в тяхна изгода в 71-ата минута. Зад топката застана Роланд Шалай, който обаче не бе прецизен.

До края на срещата маджарите не направиха нужното, с цел да запишат по-изразителна победа.

На естонците не съумя да помогне и Ерик Сорга, който се състезава в българската efbet Лига за Локомотив (Пловдив) и влезе през второто полувреме. Неговото показване като цяло не съумя да се запомни с освен това.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Срещата сред Унгария и България е на 27 март (понеделник) от 21:45 и ще бъде част от втория кръг на група “G ” от квалификациите за Евро 2024 в Германия. В първия кръг Унгарците почиват, а в него “трикольорите ” се изправят против Черна Гора в днешния 24 март (петък) от 19:00 българско време на стадион “Хювефарма Арена ” в Разград.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР