Унгария остава един от ключовите партньори на Русия в Европа,

...
Унгария остава един от ключовите партньори на Русия в Европа,
Коментари Харесай

Владимир Путин: Унгария остава един от ключовите партньори на Русия в Европа

Унгария остава един от основните сътрудници на Русия в Европа, съобщи Владимир Путин, представен от РИА Новости.

„ Отношенията се развиват на практика във всички сфери, интензивно работи и междуправителствената комисия “, съобщи съветският водач на срещата с унгарския министър председател Виктор Орбан. Освен това Путин означи позитивната динамичност в търговско-икономическия оборот, размера на взаимни вложения, който е към един милиард $ и работата над огромни взаимни планове.

Will the two downplay their political affair in front of Europe’s judging eyes? https://t.co/6Up2u7AOnq

— RT (@RT_com) September 18, 2018

Орбан, на собствен ред, акцентира, че срещата в Москва има огромно значение, тъй като страните са значими сътрудници. „ Много се веселя, че в продължение на доста години имаме уравновесени и предсказуеми връзки. Не може да се каже, че за нашето съдействие постоянно има удобни интернационалните условия. Но всички неприятни неща съществуват точно, с цел да можем да се борим дружно против тях. Мисля, че ни се получава “, съобщи унгарският министър председател.

Viktor Orban starts joint press conference by congratulating Putin on reelection. (6 months ago.) pic.twitter.com/ty0IaYhawB

— Lucian Kim (@Lucian_Kim) September 18, 2018

Той видя, че без значение от снижението на стокооборота сред страните поради европейските наказания, Русия и Унгария „ са съумели да извърнат тази наклонност “. Премиерът добави, че страните имат капацитет за развиване на връзките в енергетиката, селското стопанство, културата и други браншове.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР