Унгария на Виктор Орбан, която през пролетта въведе строго извънредно

...
Унгария на Виктор Орбан, която през пролетта въведе строго извънредно
Коментари Харесай

Унгария на Орбан прави обратното на това, което прави Европа

Унгария на Виктор Орбан, която напролет вкара строго изключително състояние, възприема по-либерален метод към втората вълна от ковид, тактика, която предизвика въпроси в миг, в който Европа стяга рестриктивните мерки, предава в сряда организация Франс прес.

С изключение на затварянето на границите, животът съвсем във всяко отношение протича обикновено по улиците на Будапеща, само че в това време броят на смъртните случаи нараства.

Унгария, в която смъртните случаи бяха релативно малко при започване на годината, в този момент записва едно от най-високите равнища на смъртност в Европейския съюз на един милион души население, по статистически данни на Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите.

През октомври в Унгария от Covid-19 починаха повече хора, в сравнение с през предишните четири месеца, като броят на инфектираните пораства: министърката на правораздаването Юдит Варга съобщи през вчерашния ден вечерта във Facebook, че е дала позитивна проба за ковид.

" След първичния боязън " популацията понижи бдителността си, съобщи неотдавна за локални медии представителят на Медицинския университет в Будапеща Бела Меркей, откакто броят на умрелите от вируса в страната надвиши 1000.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР