Unex Group, строителен предприемач и собственици на земя в Charter

...
Unex Group, строителен предприемач и собственици на земя в Charter
Коментари Харесай

Статуята на принц Филип „Дон“ ще бъде премахната за втори път, след като беше обявена за „най-лошото произведение на изкуството, виждано някога“

Unex Group, строителен бизнесмен и притежатели на земя в Charter House, където е статуята, конфигурира 4-метровата нереална скулптура отвън офис блок в центъра на града, откакто преди този момент беше отстранена.

Още през 2014 година в началото беше сложена на същия път, пред друг набор от офис блокове, само че ретроспективно беше отказано позволение и свалена.

Статуята в началото беше издигната, с цел да означи 35-те години на починалия херцог на Единбург като ректор на университета в Кеймбридж.

Съобщава се, че коства £150 000, демонстрира носенето на академична шапка и рокля.

Въпреки това, това не беше добре пристигнало по това време, като тогавашният координатор на публичното изкуство на съвета сподели, че това е може би най-лошото произведение на изкуството, което в миналото са виждали.

Те сподели, че това е „ евентуално работата с най-лошото качество, която в миналото е била представяна на съвета “ и добави: „ Като независима работа тя не е с най-хубаво качество; нейните недостат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР