Унай Емери не можа да запази стопроцентовия си актив във

...
Унай Емери не можа да запази стопроцентовия си актив във
Коментари Харесай

Емери: Първият гол промени всичко

Унай Емери не можа да резервира стопроцентовия си актив във финалите на Лига Европа. След като три пъти подвигна трофея със Севиля, нощес испанският експерт претърпя проваляне отпред на Арсенал против Челси. “Топчиите” изгубиха с 1:4, а като се изключи че пропуснаха опцията да завършат сезона с отличие, те не съумяха да си обезпечат и присъединяване в Шампионската лига.

“Първо би трябвало да поздравим Челси. Преди почивката имахме няколко положителни положения, само че за жалост не ги реализирахме. Ако бяхме повели, мачът щеше да се развие по различен метод. Първият гол на Челси промени всичко. Опитахме се да останем в дуела, само че те бързо вкараха и втори гол. След това към този момент стана доста мъчно. Челси заслужи победата”, показа Емери.

" В нашия тим имаме играчи с име, имаме и млади футболисти. Опитът от този сезон ще ни помогне. В идващите години тези футболисти ще ни бъдат нужни, само че също по този начин е значимо да подсилим състава, с цел да създадем идната крачка. Имаме още накъде да растем. Да, вдигнахме равнището, само че малко. Трябва да прибавяме качество и да растем още и още.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР