Унай Емери не беше в настроение да се присъедини към

...
Унай Емери не беше в настроение да се присъедини към
Коментари Харесай

Отговорът на Унай Емери на „радвам се да получи един срещу бившия клуб Арсенал“ говори много за него

Унай Емери не беше в въодушевление да се причисли към някогашния Арсенал, откакто сегашният екип на Астън Вила се радваше на шокираща победа с 2-0 на Емирейтс в неделя.

Шефът на Вила прекара 18 месеца отпред на " артилеристите " от май 2018 година, до момента в който не беше уволнен от поста си през ноември 2019 година след изключително неприятна форма. Само три години след уволнението си от Арсенал, испанецът се завърна във Висшата лига, с цел да наследи Стивън Джерард на Вила Парк.

Емери се утвърди като корав любим на почитателите измежду правилните на Вила, трансформирайки благосъстоянието на клуба и го насочи към кандидати за подготовка за Шампионската лига. При настоящето положение на нещата остава неразбираемо дали петото място във Висшата лига ще бъде задоволително, с цел да си обезпечи място в най-престижното съревнование в европейския клубен футбол идващия сезон.

На собствен ред, тези, които се борят за подготовка, би трябвало да се стремят към четвъртото място, с цел да са на несъмнено място, а страната на Емери е та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР