Умното реле Shelly 1 Mini Gen3 на Shelly Group -

...
Умното реле Shelly 1 Mini Gen3 на Shelly Group -
Коментари Харесай

Умното реле на Shelly Group с награда от най-голямото световно изложение за потребителска електроника CES 2024

Умното реле Shelly 1 Mini Gen3 на Shelly Group - компанията, предлагаща IoT решения за умни здания и домове със седалище в София, се подреди измежду спечелилите в състезанието CES Picks в категорията на профилираното издание “Residential Systems ”.

Наградите регистрират най-хубавите умни артикули и решения, показани на CES за 2024 година - най-голямото ревю за потребителска електроника в света. Победителите бяха определени от екип от потвърдени специалисти в областта на технологиите, лектори и редактори в профилирани медии. Критериите, по които бяха оценени най-хубавите решения, включват какъв брой разнородни и всеобхватни са приложенията на продуктите, какъв брой лесна е използването и интеграцията им с други устройства, съответствие цена-качество, иновативност и отличителност на пазара.

Проектирано да предлага улеснение, умното реле Shelly 1 Mini Gen3 разрешава на потребителите доста благоприятни условия за автоматизация, измежду които да трансфорат всеки дребен електрически апарат в смарт устройство и да управляват осветлението си от всяка точка. Благодарение на компактния си размер – единствено 35% от размера на продуктите от серията Shelly Plus, то идеално пасва в тесни пространства, където обичайните релета са неприложими. Решението може да бъде сложено непосредствено в кутията на уреда без потребност от в допълнение външно окабеляване или модификации. Серията Mini Gen3 на Shelly е оборудвана с първия личен чип на компанията. Той е доста по-мощен от миналата генерация и разполага с 8 MB памет, която удвоява успеваемостта и бързината на устройството.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР