UMIDIGI току що обяви серията смартфони UMIDIGI One и ни

...
UMIDIGI току що обяви серията смартфони UMIDIGI One и ни
Коментари Харесай

Ето как изглежда разглобеният UMIDIGI One Pro: един истински компактен флагман

UMIDIGI одеве разгласи серията смарт телефони UMIDIGI One и ни демонстрира вътрешната конструкция на тези телефони посредством техния ремонт. UMIDIGI показа и забавен видеоклип, който доста добре демонстрира както естетиката на телефоните, по този начин и техният вътрешен градеж.
Преливащият цвят и въглеродните нишки са най-популярните цветови десени, употребявани в мобилните устройства. Още първият взор към серията смарт телефони в действителност впечатлява. Серията UMIDIGI One се е получила в действителност доста удачна.



Виждаме, че уплътнението е сложено вътре в задния панел, само че благодарение на специфичен инструмент, телефонът елементарно се отваря. След като задния панел се смъкна, виждаме фолио с меден цвят, което се употребява за разпръскване на топлината. На фотосите са показани по-важните съставни елементи на смарт телефона.

След изваждането на охладителното фолио, в горната част на батерията се вижда NFC модула и безжичното зареждане. UMIDIGI One Pro е оборудван с едно от най-бързите 15 W безжични зареждания. Капацитетът на акумулаторната батерия е 3550 mAh, и с 18 ватовото безжично зареждане се зарежда за 90 минути.

Можем да забележим цялата дънна платка с процесора Helio P23, 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск, както и двойния оптичен модул на главната камера. Да отбележим, че цялата серия UMIDIGI One има два представителя – единият в долната, а другият – в горната част на предния панел. Двойната камера с резолюция 12+5 МР разполага с два датчика, всеки от които може да се контролира и настройва. Вторият датчик не е оставен имобилен – двата датчика работят дружно и по този метод се вършат страхотни фотоси. Предната камера е с резолюция 16 MP и разрешава снимането с висока разграничителна дарба. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен в профил, покрай горната част на бутона за включване на зареждането. По този метод е доста комфортно стартирането на смарт телефона с едно натискане и неговото отключване с едно допиране.

Да напомним, че компанията към момента избира 10 потребителя, които ще получат безвъзмездни UMIDIGI One за проби и опити. За да си опитате шанса, би трябвало да извършите стъпките, разказани в формалния уеб страница на UMIDIGI.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР