Уместно е сравнението, че българската действителност копира сюжета на филм,

...
Уместно е сравнението, че българската действителност копира сюжета на филм,
Коментари Харесай

Мария Касимова-Моасе: Може да сме бандитска държава, ама бандитите ни са с въображение

Уместно е сравнението, че българската реалност копира сюжета на филм, защото крадци бягат с тротинетки, убийци убиват, преоблечени като попове и още други забавни случки, които се разиграват пред очите ни. Именно в това е казуса, че живеем в реплика на филм, а не в достоверна реалност.

 

Ето цялостния текст на обявата на Мария Касимова-Моасе:

 

От новинарския поток през днешния ден най-силно ме забавлява по какъв начин някакви ограбили ресторант в центъра на София, откраднали към 20 бона и избягали с Тротинетки.

Сетих се за едно знаково ликвидиране на бул. " Симеоновско шосе " отпреди години, когато убийците бяха облечени като попове.
Може да сме бандитска страна, но бандитите ни са с въображение. Направо сме филм!

 

 

Мария Касимова-Моасе е публицист, публицист, актриса на свободна процедура. Тя е специалист по етикет и протокол, презентационни умения и връзки. Има дейна гражданска позиция, която показва по основни за обществото тематики. Тя е е щерка на огромния артист от Сатиричния спектакъл Хиндо Касимов и на режисьора в редакция „ Новини ” в Българска национална телевизия Сета Илиева. Съпругът ѝ е френският публицист Стефан Моасе. Има две дъщери.

 

Ирина Тодорова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР