УМБАЛСМ „Пирогов” работи в нормален режим, въпреки взрива тази нощ,

...
УМБАЛСМ „Пирогов” работи в нормален режим, въпреки взрива тази нощ,
Коментари Харесай

И след взрива, „Пирогов” работи в нормален режим

УМБАЛСМ „ Пирогов” работи в естествен режим, макар гърмежа тази нощ, който умъртви двама пациенти и провокира евакуацията на десетки други. Това заяви здравният министър Кирил Ананиев при започване на държавното съвещание.

„ Съболезнования към околните на двамата умряли мъже и едно огромно човешко „ Благодаря” на дежурните екипи в „ Пирогов” за съответната реакция в ситуацията”, съобщи той.
Двама мъже са починалите в „ Пирогов ” Открита е гореща линия за близки на пациентите от Второ вътрешно поделение
Ананиев повтори и информацията, която даде по-рано пред медиите – гърмежът и последвалият пожар са станали в стая, където е лежал мъж с тежка кислородна непълнота и в първите минути животът на 80 души е бил в риск. „ Дано не се окаже, че са пушили в стаята”, разяснява министър председателят Бойко Борисов.

Той означи, че „ можеше да стане огромна трагедия”.

Заседанието на кабинета стартира с минута безмълвие в памет на Стефан Данаилов.

Взрив в Пирогов Дончев за визитата в Съединени американски щати: Официално посрещане там се прави рядко Столичната лекарска гилдия за „ Пирогов ”: Добрата съгласуваност предотврати по-голяма покруса Томислав Дончев: По-скоро човешка неточност е повода за случая с жертви в „ Пирогов ” Двама мъже са починалите в „ Пирогов ” Пожар избухна в „ Пирогов “ (ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР