Умар Нурмагомедов спечели своята първа победа с нокаут в UFC.

...
Умар Нурмагомедов спечели своята първа победа с нокаут в UFC.
Коментари Харесай

Още един нокаут с марка “Нурмагомедов” в UFC

Умар Нурмагомедов завоюва своята първа победа с нокаут в UFC. Братовчедът на Хабиб Нурмагомедов го направи в една от най-важните си борби. Умар показа клетката с рисков и умел войник в лицето на Раони Барселос.

Двамата се биха в категория петел на събитието UFC Vegas 67, което се организира в Лас Вегас. 

За първи път Умар не можеше да разчита на Хабиб, който не беше в неговия ъгъл. Това обаче не се отрази на младото момче.

В първите секунди двамата заложиха на разузнаване. Умар непрестанно вкарваше ритници и не се опита да събори Барселос. Умар се оказа по-точен и ефикасен в изправено състояние, макар че Барселос се опита да поеме самодейността.

По лицето на бразилеца се появиха първите прорезни рани, а 20 секунди преди почивката той ненадейно падна в тежък нокаут! Нурмагомедов пропусна с коляно, само че незабавно вкара ляво кроше в брадичката, което се оказа задоволително, с цел да му завоюва успеха.

Така с тази победа Умар към този момент е с връх 16-0 в ММА. Той е първият войник, който нокаутира Барселос в неговата кариера. 

Нурмагомедов ще влезе в топ 10 на категорията и в случай че продължава по този начин, тогава през 2024 година ще го гледаме в пердах за златото.

mma.bg

View this post on Instagram
A post shared by Parry Punch (@parrypunch)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР