Ултраскъпи луксозни имоти могат да бъдат намерени, както в Щатите,

...
Ултраскъпи луксозни имоти могат да бъдат намерени, както в Щатите,
Коментари Харесай

Сделка за $440 милиона: Къща в Хонконг е напът да се превърне в най-скъпия имот в света

Ултраскъпи първокласни парцели могат да бъдат открити, както в Щатите, по този начин и в Европа и Азия, само че Хонконг си има собствен стандарт и цените там постоянно минават естественото за останалите пазари ниво.

Доказателство за това е жилище там, което неотдавна беше пуснато за продажба против баснословните 3,5 милиарда хонконгски $ или 446 милиона щатски $. Имотът несъмнено може да се бори за мястото на най-скъпо продаваният в Хонконг, в случай че не и в целия свят сега, написа Bloomberg.

 Снимка 379306
Източник:

За последно покрай тази стойност беше продадено 188-годишно имение с 14 спални в Южна Франция. То откри своя нов притежател против 350 милиона евро или 409 милиона $ през предходната година.

Намиращият се в Хонконг парцел обаче е доста по-малък, само че пък по тази причина цената му е доста по-висока. Той е ситуиран на общо 1500 квадратни метра, а към него купувачът ще получи в допълнение басейн, две паркоместа и фон в жанр 90-те.

 Снимка 379310
Източник:

" Тук по-важното е земята, а не чак толкоз самата къща. Тя е относително остаряла. За този, който я купи, ще бъде по-добре да я унищожи и да построи нова и по- хубава на нейно място ", счита консултантът от Executive Homes Hong Kong Лорънс Браун.

 Снимка 379309
Източник:

Предишната рекордна договорка в Хонконг е от 2016 година, когато къща там беше продадена против 2,1 милиарда хонконгски $.

Сегашната цена от над 3 милиарда хонконгски $ е в действителност впечатляваща изключително като се има поради, че актуалният притежател е купил къщата през 2004 година за едвам 142 милиона хонконгски $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР