Ултрасите на Интер от Curva Nord планират да бойкотират градското

...
Ултрасите на Интер от Curva Nord планират да бойкотират градското
Коментари Харесай

Тифозите на Интер готвят бойкот за градското дерби

Ултрасите на Интер от Curva Nord възнамеряват да бойкотират градското дерби с Милан на 5 февруари. Причината за техния митинг е разпределението на билетите за Дерби каузи Мадонина. "Нерадзурите " са алегорични домакини на "росонерите " в конфликт, който може да се окаже с решаващо значение в борбата за Скудетото. Двата гранда от Милано са измежду трите съществени съперника за първото място в класирането на Калчото, като Интер е на върха с 53 точки и мач по-малко, а на втора и трета позиция с по 49 точки са Наполи и Милан.

Очаква се рестриктивните мерки, свързани с COVID-19, да бъдат разхлабени и вместо 5000 фенове, "Сан Сиро " ще може да одобри почитатели на 50% от потенциала си. Това обаче отново няма да е задоволително, с цел да могат да участват на дербито всички почитатели, които желаят да са там, а ултрасите на "Змията " излязоха с декларация, засягаща тази несправедливост съгласно тях.

В известието си те показват, че са "разочаровани и шокирани от това по какъв начин е осъществено разпределението на билетите ". Ултрасите означават, че ще участват на дербито, само че ще бъдат без мегафони, знамена, банери и няма да вършат хореография на трибуните.

Ултрасите на Интер предизвестиха още, че няма да поддържат с крясъци и песни тима по време на мача, в случай че изпълнителният шеф на клуба Бепе Марота не се намеси по въпроса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР