Ултрамодерен и многофункционален покрит басейн искат да построят във Враца,

...
Ултрамодерен и многофункционален покрит басейн искат да построят във Враца,
Коментари Харесай

4 млн. от държавата иска Враца за модерен басейн

Ултрамодерен и многофункционален затрупан басейн желаят да построят във Враца, разгласи на конференция кметът на града Калин Каменов. За задачата ще се желае финансиране от страната, а по предварителни планове новото украшение в състезателен комплекс „ Христо Ботев “ ще коства към 4,5 милиона лв..

„ Ще желаяме финансиране от страната, защото нашите ватерполисти и плувци са лицето на България, защото в огромната си част са национални състезатели “, стимулира се кметът Каменов, представен от " Конкурент ".

Проектът на обекта беше показан от проектант Валери Маринов, съгласно който новият обект ще разполага с басейн с размери 33.3 на 21 метра, 4 огромни съблекални, треньорски стаи, фитнес стая, лекарски кабинети и пресцентър, а пред постройката ще има 63 паркоместа за коли и 2 стоянки за рейсове. „ Проектът е координиран със спортните клубове, а значимо в неговото осъществяване е, че на покрива му ще има солари и фотовоалтаици, които ще набират 35-40% от нужната му сила “, разяснява арх. Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР