Ултра луксозен апартамент с 10 спални и впечатляваща гледка към

...
Ултра луксозен апартамент с 10 спални и впечатляваща гледка към
Коментари Харесай

Оферта за $85 милиона: Луксозен имот в Манхатън плюс 2 Rolls-Royce, яхта и 2 билета за Космоса

Ултра първокласен апартамент с 10 спални и впечатляваща панорама към Ню Йорк търси своя нов притежател против пречатляващата цена от 85 милиона $. Въпреки че той се намира в Манхатън цената още веднъж наподобява много висока. Но може би е оправдана, като се има поради какво още е включено в нея.

Заедно с парцела купувачът ще получи яхта, два автомобила Rolls-Royce, Lamborghini и два билета за пътешестване до... Космоса.

 Снимка 375771
Източник:

Той се намира в постройка с общо 478 жилището в едно от известните кътчета на Манхатън. За тези 85 милиона $ се продава цел етаж плюс половината от долния етаж, излиза наяве от офертата. Това прави повърхност от близо 1400 квадратни метра.

 Снимка 375773
Източник:

Както към този момент беше упоменато броят на спалните е 10, а към тях има още 11 бани. Интериорът е много минималистичен и изчистен, като множеството стени и мебели са в бяло.

Сградата, в която се намира парцела, разполага със лични стадиони за тенис и баскетбол, както и с огромен плувен басейн. Там има частен киносалон и не на последно място - парзалка за зимни кънки.

 Снимка 375772
Източник:

Въпреки впечатляващият дизайн на жилището и гледката от постройката, бонусите към него наподобяват още по-атрактивно. На първо място са може би двата билета за пътешестване в Космоса на стойност от 250 000 $ всеки. Избраната компания, която би трябвало да ги провежда, не се показва в офертата.

 Снимка 375774
Източник:

Плюс тях идват още два Rolls-Royce Phantom, като цената за едно такова возило е към 420 000 $. В листата влиза още Lamborghini Avendator, което се продава от 402 000 $ нагоре. Това обаче не е всичко, като в сумата е включена яхта за 1 милион $ с платени такси за една година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР