Ултиматумите, които ПП - ДБ ни поставят, за нас са

...
Ултиматумите, които ПП - ДБ ни поставят, за нас са
Коментари Харесай

Атанасова: Ултиматумите пред ГЕРБ са просто част от една игра, не участваме в нея

Ултиматумите, които Политическа партия - Демократична България ни слагат, за нас са просто част от една игра, не участваме в нея, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова пред актива на ГЕРБ. На националното заседание на партията във Велико Търново се очакваше да бъде даден отговор на ултиматума от седем точки, подложен през вчерашния ден от Политическа партия - Демократична България.

 

Атанасова бе от първите представители пред кметовете, депутатите и актива на ГЕРБ.

 

" Нееднократно сме казвали, че всички причини би трябвало да се отстояват на мястото, на което се прави политика. Напускането и неналичието на разговор не е правене на политика. Искаме разговор, желаеме изясненост по какъв начин и дали ще работим дружно ", съобщи тя, критикувайки дейностите на сътрудниците си в ръководството Политическа партия - Демократична България, които през вчерашния ден не влязоха в пленарната зала. Действията на обединението, водена от Петков и Иванов, бяха стимулирани с това, че от ГЕРБ формирали плаващи болшинства зад тила им.

 

" Ултиматумите, изискванията, за нас са просто част от една игра. В сходни неща не участваме. С ясната отговорност сме за това, че на България й е нужно държавно управление, както и разсъдък, път, хора, които могат да отстояват ползите й. И по тази причина сме поемали всички диалози тук ", продължи Десислава Атанасова.


" И защото от през вчерашния ден се появяват някакви условия, като ръководител на ПГ на ГЕРБ споделям, че ние съблюдаваме към този момент утвърдената обща законодателна стратегия, която е направена дружно с ПП- Демократична България, която има и 25 точки. Към този миг към този момент са изпълнени някои от нея - за правосъдна промяна и за промяна в КПКОНПИ ", съобщи тя.

" Законопроект, направен от ГЕРБ, получи болшинството в зала. Не позволяваме никакви рецензии че не си съблюдаваме уговорките, поети към ПП-ДБ, и към нашите гласоподаватели. Всички останали планове са или на план първо четене, или са в комисии, добави Атанасова. Наясно сме, че локалната власт чака средства по ПВУ, както и работещи европейски стратегии и правила, и от името на 69-те народни представители на ГЕРБ, че това ще продължи. Ще бъдем виновни към поетите задължения, добави Атанасова. Съдебната промяна не желае промяната на една личност с друга, а смяна на процеса ", посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР