Улиците на Лондон наистина са павирани със злато, поне що

...
Улиците на Лондон наистина са павирани със злато, поне що
Коментари Харесай

Най-скъпите места за закупуване на къща в Обединеното кралство, тъй като средният дом на едно място е £1,1 млн.

Улиците на Лондон в действителност са павирани със злато, най-малко що се отнася до цената на парцелите, съгласно ново изследване на Хопкинс домове. Проучването разкрива, че осем от най-скъпите и затова минимум налични места в Обединеното кралство за закупуване на жилище се намират в столицата.

Начело в листата е квартал Кенсингтън и Челси, прочут със своите богати поданици, в това число олигарси, арабски шейхове, водачи в промишлеността и милионери футболисти. Тук междинната цена на парцела е умопомрачителните 1 197 249 английски лири, което е 16,18 пъти повече от типичната заплата.

За разлика от тях, Ангъс на живописния източен бряг на Шотландия е в дъното на английската лига по досегаемост. Тук междинната цена на парцела е по-скромните £164 076, единствено 2,31 пъти над локалната междинна заплата.

Други лондонски местоположения, включващи първите 20 недостъпни горещи точки, включват Уестминстър, Камдън, Хамърсмит и Фулъм, Барнет, Ислингтън, Хароу и Мертън. Извън Лондон, локалните графства, ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР