Улица в Пазарджик е прясно асфалтирана, дупките са запълнени и

...
Улица в Пазарджик е прясно асфалтирана, дупките са запълнени и
Коментари Харесай

Асфалтираха улица и спестиха спящите полицаи до училище. Редно ли е? СНИМКИ

Улица в Пазарджик е прясно асфалтирана, дупките са запълнени и се допуска, че хората би трябвало да ръкопляскат и да се радват на придобивката си. Трябва, само че... не се получи по този начин. Защо? Ето какво написа Екатерина Иванова в обществените мрежи:

" Това е новият път (ул. Васил Левски). Хубав път стана... А това в профил е учебно заведение Св. Климент Охридски. Още преди ремонта водачите заран караха по-бързо от естественото за регион с учебно заведение, само че имаше спящи (полегнали) служители на реда, които ги принуждаваха на понижат скоростта. Имаше....

Сега НЯМА!!!

Сега има " БАВНО " и алена пешеходна пътека от категория рисково място. Само че кой ни подсигурява, че някой псевдошофьор, бързащ за работа заран (обикновено това е оправданието), няма да направи някоя пакост??? Не че не се е случвало, нали?

Затова запитвам, Тодор Попов, доста ли време и средства щеше да отнеме да се положат 2 служителя на реда пред учебното заведение? И вероятно ще си коства ли спестеното и допускам някое ново измислено от умно-красивите предписание, в случай че на следващия ден следващия `бързащ за работа` водач отнесе някое дете или средностатистически пешеходец, да вземем за пример. Защото в последна сметка следствията от решенията и така наречен закони на вас, УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ги понася дребният човек. "

Пазарджиклийката дава и " някои статистики " по тематиката: " В Цалапица да вземем за пример преди години всяка седмица имаше произшествия. Колите не съблюдаваха ограничаването и си мислиха, че като е прав пътят, може да се изживяват като Шумахер. После сложиха на няколко легнали служители на реда и нещата завършиха. И още нещо. Колко от случаите на ударени от автомобил пешеходци, включително деца, са на пешеходна пътека? "



Постът на дамата разгоря полемика във Фейсбук. Част от хората сметнаха, че " угодия няма ". Други взеха решение, че може да се възнамерява светофар на улицата, а по закон на светофар не може да има латентен служител на реда. Повечето обаче са съгласни със съгражданката си, дори допълват картинката:

" И пешеходна пътека няма да има до месец (поради качествената боя). "

" Да не приказваме и за " шахтите " или по-скоро дупките, които оставиха на няколко места по-надолу по улицата и не се виждат въобще... по този начин хубаво да минеш през тях да си потрошиш колата. "

" Практиката демонстрира, че ще бъдат поставени, когато, не дай си боже, стане нещо съдбовно! "

Продължаваме да следим случая.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР