Улица „Римски мост” в село Крумово ще бъде основно ремонтира

...
Улица „Римски мост” в село Крумово ще бъде основно ремонтира
Коментари Харесай

Асфалтират улица „Римски мост” в село Крумово

Улица „ Римски мост” в село Крумово ще бъде главно ремонтира тази пролет. Началото на дейностите даде кметът на община „ Родопи” Павел Михайлов. На церемонията по „ първа копка” бяха кметът на селото Румяна Самоковарева, заместник-кметът Неази Таир, общински съветници.

Ремонтните действия на 250-метровата права плануват замяна на съществуващия тръбопровод и полагане на асфалт. Улица " Римски мост " е била чакълирана неведнъж през последните години. Настилката обаче е компрометирана и на мястото на старите кръпки още веднъж са зейнали дупки.

„ Улица „ Римски мост” посреща и изпраща пътуващите, които всеки ден употребяват железопътния превоз. Хората би трябвало да се предвижват умерено, а не да тънат в тиня. Затова правата ще бъде ремонтирана, като за дейностите са планувани близо 88 хиляди лева”, кометира кметът Павел Михайлов. По думите му ремонтът би трябвало да завърши в период от един месец.

В Крумово кметът Павел Михайлов акцентира още, че тази година ще бъдат вложени над 300 хиляди лв. в планове за възстановяване на инфраструктурата и облагородяване на обитаемото място. За ремонт на улица „ Тунджа” са обезпечени 121 хиляди лв.. Предстои замяна на уличното осветяване, като средставата са в размер малко над 80 хиляди лв.. Предвидено е още създаване на зона за отдих навън и отделяне на спортна площадка за общата сума от близо 115 хиляди лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР