Улица Иван Вазов в София е пример за всичко сбъркано

...
Улица Иван Вазов в София е пример за всичко сбъркано
Коментари Харесай

Улица ”Иван Вазов” в София изглежда като след апокалипсис

Улица Иван Вазов в София е образец за всичко сбъркано при ръководството на инфраструктурата на нашия град - там няма място нито за пешеходци, нито за коли. Това написаха във Facebook от организацията ”Спаси София ”. Въпреки централното ѝ разположение и обстоятелството, че носи името на най-големия български публицист, очевидно това не е задоволително, с цел да не наподобява като след апокалипсис.

Разбира се, няма по какъв начин да чакаме някой от тези, които взимат решенията в общината, да разбере какво се случва там - от удобството на служебния Мерцедес или джип, дупките се усещат по-слабо, а в случай че не са затъмнените стъкла, то сигурно замъгленият от самозаблуждение взор, че " доста вършим " пречи да се види действителността.

А, действителността е кристално ясна - инфраструктурата на София е в покъртително положение. Нито един участник в подвижността няма даже обикновени условия за своето обикновено напредване. Малкото поправки, там където ги има, се извършват некачествено, поддръжка липсва, а за хармония или преомисляне на пространствата с фокус върху пешеходците, велосипедистите и градския превоз и дума не може да става.

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, зам.-кмет Евгени Крусев (Транспорт за София), това е вашата София. Тази, която управлявате от над 10 години. Но това не е нашата София, тъй като ние, жителите на този град, няма да се примирим и няма да поносим повече сходно безхаберие. Започнете да работите най-накрая в интерес на хората, или си ходете. Защото търпението от дълго време е изчерпано.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР