Уличеният за несъответствие на доходите и разходите столичен митничар Андриани

...
Уличеният за несъответствие на доходите и разходите столичен митничар Андриани
Коментари Харесай

Уличени от НАП митничар и бизнесмен - директори в БНР

Уличеният за противоречие на приходите и разноските столичен митничар Андриани Ранчев е новият началник Капитално строителство на Българското национално радио. Вероятно квалификацията му е, че със заплата под междинната единствено едно от притежанията му е супер разкош апартамент на Беловодския път в съседство със Сарая на Доган в Бояна, както сподели инспекцията на Национална агенция за приходите преди време.

Интересно е, че при предишния си мандат сегашният началник на БНР Александър Велев се прочу с безконечен, само че за сметка на това нечувано оскъпен ремонт само че горния етаж в остарялата постройка на Драган Цанков 4, напомнят познавачи на процесите в Старата къща. За наслада на Национална агенция за приходите уличеният като притежател на компания, през която са източени 5 млн. Данък добавена стойност единствено за една година сред 2002 и 2003 година, трансферирана на украинския жител Сергей Балтаков, български предприемач Дари Кирилов Йорданов от Пазарджик пък е новият началник административни действия в БНР.

В чудесната компания влиза и новият стопански шеф Ирена Мачева, съучредител на Гражданска лига на зачезналия в последно време енергиен специалист Стефан Гамизов. Велев беше определен за общоприет шеф от този състав на Съвет за електронни медии, препоръчан от ГЕРБ и ръководен от тогавашното момиче за всичко на Иван и Андрей София Владимирова, която се прочу като пиарката, подготвила неповторимото крушение на Румяна Желева за еврокомисар на България. На данокъплатците, които заплащат сметките за милиони на всички тези феноменални експерти - звучно ЧЕСТИТО!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР