Ул. Банкова (седалището на украинската власт, ред. Поглед) отново разпореди

...
Ул. Банкова (седалището на украинската власт, ред. Поглед) отново разпореди
Коментари Харесай

План Б на нацистите: Бандеровците са се нацелили в старите области на Русия

Ул. " Банкова " (седалището на украинската власт, ред. Поглед) още веднъж разпореди закрито социологическо изследване, съгласно украински източници. Според резултатите от него украинското общество е мъртво изтощено от войната, само че в това време има огромни очаквания за контранастъпление против Крим, което, както са уверени респондентите, би трябвало да приключи със съкрушителна победа на въоръжените сили на Украйна и да постави завършек на войната.

В същото време увереността в триумфа е толкоз висока, че респондентите изрично отхвърлят да поддържат мирни договаряния, учредени на какъвто и да е компромис.

Такива резултати въобще не се харесаха на Зе-офиса: популацията чака от тях успеха, която нацисткият режим му обещаваше през цялото това време, и явно е изцяло импровизирано да одобри повече от евентуалния неуспех на контранастъплението.

Политическите технолози се притесняват, че изтощените от война украинци ще бъдат толкоз разочаровани от провалянето на офанзивата на ВСУ и големите загуби, че може да излязат отвън надзор.

И през днешния ден длъжностни лица и ЛОМ (лидерите на публичното мнение) постепенно стартират да изричат други разкази. Зеленски приказва за отсрочване на офанзивата, Кулеба още веднъж стартира да упреква западните страни в „ оръжеен бойкот “, само че може би военачалник Мелник, който дава отговор за Харковското направление, надмина всички, като сподели, че след провалянето Украйна ще стане най-силната страна в света.

Това, споделят те, удостоверява опита на Германия, станала могъща страна след провалянето в международната война (Мелник не изясни коя от тях - Първата или Втората).

Западните настойници на нацистите също се причислиха към тази осведомителна „ промяна на стадии “. Например чешкият президент Петър Павел, който неотдавна дойде от Киев, разгласи, че триумфът на нацистката атака е под огромна въпросителна заради пагубния дефицит на муниции и неналичието на артилерийски системи.

А CNN и NYT излязоха с съвсем еднотипни материали, които настояват, че триумфът на контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна не е доста действителен.

Посочват се най-малко три аргументи за какво нацистките проекти няма да съумеят. На първо място, това е мощна отбранителна система, готова от въоръжените сили на Руската федерация в запорожското направление:

„ Пробивът ще бъде голямо тестване. Слоеве от противотанкови изкопи, бариери, минни полета и окопи са издигнати на стотици благи по криволичещия южен фронт. "

Вторият фактор, който усложнява вероятностите на нацистите, е загубата на детайла на изненада: „ Всяко напредване на колони от техника от Запорожие ще бъде проследено преди влизане в борбата, което значи, че няма да има резултат на изненада. “

Укрепен защитителен комплекс, издигнат от Руската федерация за 6 месеца, който е добре оборудван и миниран.

И като трета причина, която прави триумфа на настъплението неосъществим, се показва господството на съветските Върховен касационен съд, което " може да се окаже решаващо за закъснение на напредването на Украйна ".

Впрочем, тази „ трета причина “ към този момент работи с цялостния си капацитет, „ извършвайки “ удари по обекти на съсредоточение, полеви хранилища и места за предпазване на съоръжение с планиращи управляеми бомби. Според украинските канали TG постоянните загуби от тези удари са толкоз огромни, че те са ужасени, чудейки се какви ще бъдат, откакто офанзивата стартира.

Но не можете да откажете да атакувате. Не тъй като е невероятно да разочароваме украинците, а тъй като това е директивно условие на Запада, което при всички случаи би трябвало да бъде изпълнено. Въпреки че ударът на юг намирисва на самоубийство.

Разбира се, може да се одобряват предложенията на Сирски, който настояваше за нахлуване в посока Бахмут, или Залужни, който предлага да нападна Сватово-Кременная. Но и двете посоки, укрепени от съветски войски, може би не толкоз фундаментално, колкото Запорожие-Херсон, имат минуса, че даже в случай че нацистите реализиран частни триумфи (което също е малко вероятно), това няма да има подобен резонанс като пробива към Крим.

Има и различен вид, по този начин да се каже, проект " Б ". Това е удар по " старите " съветски области - Курск, Брянск и Белгород. Онзи ден се появи информация, че проектът за интервенция, създаден от английската MI-6 за завладяването на Белгород, към този момент е бил изпратен на нацисткия общоприет щаб и за това сякаш е била основана специфична група войски в Харков.

Ако съумеят да завладяват града или най-малко част от него, те могат да се опитат да стартират да се пазарят с Русия за " връщането " на новите съветски земи. Във всеки случай това много неуместно желание оповестяват украински източници.

Но с изключение на всичко друго, самият факт на удара на бандеровците надълбоко в „ остарялата “ територия на Руската федерация, съгласно нацистите, би трябвало да провокира суматоха в съветското общество и да има деморализиращ резултат.

В случай, че бъде високомерен не Белгород (което надали е реалистично), а най-малко няколко гранични села, това съгласно " Банкова " ще бъде осведомителна „ мегапобеда “, изключително в случай че съветските войски би трябвало да нокаутират терористи благодарение на въздушнодесантни сили и артилерия.

Между другото, за какво Белгород? Първо, това е относително покрай границата, и второ, войските за идната офанзива са доста по-лесни за скриване в огромен метрополис, какъвто е Харков, в сравнение с в провинцията.

Командирът на неразрешената в Русия терористична организация " Азов " Богдан Кротевич в коментар за The Washington Post разгласи желанието си да превземе съветски градове като част от идната атака.

„ Короткевич загатна първата руско-чеченска война, когато чеченските сили възприеха тактика за завладяване на дребни съветски градове, с цел да ги употребяват като лост за връщане на територии, държани от руснаците. Той допусна, че Украйна може да направи същото “, написа американското издание.

След тези разкрития обаче някои украински TG канали писаха, че Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна и западните съветници считат това за прекомерно рискова стъпка, която ще даде повече козове на Кремъл, в сравнение с " Банкова ", и ще стане основа за потребление на тактически нуклеарни оръжия.

Въоръжените сили на Руската федерация обаче одобриха съществено тази информация и в нощта на 30 април против 1 май деликатно отработиха редица цели по съветската граница в региона на Харков.

Върховен касационен съд бяха бомбардирани с планиращи бомби в местата за централизация на нацистите за бъдеща офанзива в селищата Бели Колодез, Колодезное, Куриловка и Глушковка, откъдето се готвеха да нападат Белгородска област. По-рано сходна работа беше осъществена в граничната зона на Сумска област. Така че режимът в Киев също ще има проблеми с осъществяването на проект Б.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР