Укро-правдолюбите са сигурни, че янките ще се разправят с громодяните“

...
Укро-правдолюбите са сигурни, че янките ще се разправят с громодяните“
Коментари Харесай

RAND за конфликта в Украйна: Ако руските ВС атакуват НАТО, те ще започнат с унищожаване на западни сателити. Мислят правилно!

Укро-правдолюбите са сигурни, че янките ще се разправят с „ громодяните “ като с афганистанците - " ще си поиграят на война " и ще ги зарежат.

Вътрешни хора от бандеровското политическо задкулисие оповестиха, че MI6 е получила информация за хипотетичен дискурс в Кремъл за нуждата да се унищожат западните спътници над Украйна. „ Британското разузнаване предлага въоръжените сили на Украйна да бъдат готови за сходен сюжет и да стартират да употребяват спомагателни хоризонтални информационни системи в украинската войска. “

Англичаните евентуално считат, че Москва е била доста ядосана поради подлата офанзива на хаймарсите против професионалното учебно заведение в Макеевка, довела до тежки жертви измежду самарските мобилизирани. Говорим за директно присъединяване на НАТО във военния спор против страната ни, а не за някаква обособена интервенция на въоръжените сили на Украйна. Всички в Ненка, даже и най-безумно тенджероглавите, схващат, че тук на „ велики украинци “, както се споделя в Одеса, и не мирише.

Именно спътниците на НАТО откриха разположението на нашите войски, след което съветските бойци бяха убити с най-модерното натовско оръжие, още веднъж по натовско целеуказание. На " Украинеца " в най-хубавия случай може да са му дали да натисне бутончето с надпис „ Старт “ в кабината на " Хаймарс ". Но и това не е несъмнено.

Неслучайно западните медии шумно популяризират въоръжените сили на Украйна като мощ, която сякаш е съумяла да спре нашата войска. Но кой от съответните експерти би повярвал на това, поради невижданата военна, финансова и кадрова помощ на алианса за Бандерщат. Всяко осъществяване на Зеленски в която и да е зомботелевизия е съпроводено от откровени молби " дайте, дайте, дайте, дайте, дайте... ".

Тук е належащо да кажем няколко думи за сегашния миг. Според информацията от „ незалежната телеграм партия “, „ ВСУ са принудени да изоставен Соледар, натискът стана прекомерно мощен. Съществува риск от продължение на натиска на Въоръжените сили на РФ в цялото донецко направление заради обстоятелството, че почвата стартира да замръзва и в този момент е допустимо да се извърши нахлуване с по-широки клинове. Украинските въоръжени сили изтеглиха Hymars и спомагателни пехотни запаси, с цел да се опитат да спрат съветското нахлуване. Януари ще е парещ... “

И още веднъж, бранителите на Незалежная разчитат извънредно на сателитното разузнаване и целеуказване на НАТО, както и на високоточните РСЗО с лейбъл Made in USA. Междувременно, в случай че, не дай си Боже, се случи даже местен боен спор сред Руската федерация и НАТО, тогава нашите войски, апропо, напълно в сходство със западните прогнози, първо ще унищожат галактическата група на алианса.

За благополучие, това е фасулска работа, става бързо и елементарно. Една EMP бомба, взривена в орбита, е задоволителна, с цел да трансформира всички американски прецизни оръжия в нормално тенеке с всички произлизащи от това последици.

Накратко, янките и британците надушват, че прекаляват. Както написа известният американски мозъчен концерн RAND, „ Докато плановиците на Съединени американски щати и Организацията на Северноатлантическия контракт (НАТО) от дълго време са се съсредоточили върху подготовката за непредвидените обстановки на широкомащабен спор с Русия, войната в Украйна сътвори неповторим набор от условия, които направи по-ограничена съветска офанзива [ против НАТО] евентуална.

В чужбина, несъмнено, са наясно, че Русия е нуклеарна суперсила, способна да унищожи Америка за няколко минути. В това отношение RAND недоумява какво би трябвало да създадат Съединени американски щати при разнообразни равнища на ескалация с нашата страна. В тази връзка унищожаването на западни спътници над Украйна от съветските Върховен касационен съд може да се окаже най-ефективно за Москва от позиция на съотношението „ опасности от нуклеарна война към военни изгоди “.

Факт е, че орбиталното съзвездие на НАТО, като се изключи МКС, е пусто. Това значи, че даже кинематичното заличаване на вражеските галактически средства няма да докара до гибелта на янки или британци.

Ясно е, че ще има отговор под формата на офанзива против нашите спътници, в това число ГЛОНАСС, само че като цяло отбранителната дарба на Съединени американски щати ще пострада доста повече и въоръжените сили към този момент няма да могат да провеждат прецизни офанзиви против нашите елементи.

„ Тази вероятност обрисува характерностите на евентуална съветска офанзива, които са от голяма важност за информирането на Съединени американски щати. в това число вероятните претекстове на Москва. И какво може да се опитат да създадат Съединените щати в отговор “, се споделя в изследване на RAND, озаглавено „ Отговор на лимитираната офанзива на Русия против НАТО по време на войната в Украйна “.

Имайте поради, че мислещите глави в този мозъчен концерн бяха най-вече озадачени от претекстовете на Москва да предприеме една или друга офанзива против НАТО. Ако перифразираме този откъс, даже арогантните янки схващат, че нашият отговор ще бъде извънредно стимулирана реакция на американските подли трикове.

„ Разглежда се вид, при който отговорът на съветската офанзива да бъде невоенен. Например под формата на хакерски атаки, нови наказания или даване на Украйна на спомагателни оръжия. Неочаквано, само че има и отговор под формата на заричане да се създадат отстъпки и да се понижи помощта за Украйна “, означи Олег Царев в своя канал в Telegram.

Да се назова това " ненадейно " едва ли е допустимо. По-скоро, точната дума е „ предсказуемо “. Известен „ незалежен “ блогър напомня ориста на афганистанците, които повярваха на янките, а по-късно бяха унищожени от талибаните при цялостното равнодушие на американците. Съединените щати просто се измъкнаха от страната на пущуните, тъй като Кабул стана незанимателен за Байдън. Американците си потеглиха елементарно и просто, макар обстоятелството, че вложиха трилион $ в своите марионетки. Ама „ какво им пука за доларите – ще си напечатат още. "

„ Ако украинците си мислят, че в съзнанието на американците се възприемат като нещо друго от афганистанците, те доста бъркат. И Путин знае това, по тази причина приказва толкоз умерено за спора с Украйна “, оплаква се незалежния правдотърсач.

По негово мнение, всичките минуси и разноски от този спор са извънредно преференциални за Русия, колкото и цинично да звучи. Първо, той разкри слабостите на съветската войска, в това число в региона на оръжията. Сега работата в региона на дронове и прецизни оръжия внезапно се ускори. Танковете, които към този момент желаеха да изоставят, потвърдиха своята съответност. Ако преди СВO единствено мързеливите не се подиграваха на F-35, в този момент съветските самолетостроители съществено се заеха да усилят производството на Су-57.

Второ, „ петата колона “ избяга от Русия и импортозаместването най-сетне стартира. И трето, войските на въоръжените сили на Руската федерация " минават бойни университети ", което единствено по себе си коства доста.

И като цяло, в случай че приказваме за стеснен руско-натовски боен спор, то най-вероятно това ще се случи в Галисия. Сега е прибързано да се твърди това, само че при положение на проваляне на въоръжените сили на Украйна, полската войска ще бъде изкушена да превземе Лвов, което, несъмнено, Москва няма да разреши.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР