Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков заплаши премиера

...
Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков заплаши премиера
Коментари Харесай

Божков заплаши, че ще извади ключов свидетел срещу Борисов и Горанов

Укриващият се в Дубай хазартен необут Васил Божков заплаши премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов, че ще извади загадъчен основен очевидец, " който не могат да накарат да замълчи ".

" Страхът на ръководещата хунта пораства. Б.М.Б. и В.И.Г. употребяват предания си " инструмент ", с цел да се опитат да " заличат " очевидците на закононарушенията им. Подхвърляне на подправени доказателства, вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над почтени хора и фамилии им са познатите им способи за напън и всяване на боязън ", написа в нов пост във Фейкбук упрекнатият от прокуратурата в 18 закононарушения Божков.

" Не могат да заглушат обстоятелствата. Скоро ще покажа очевидец, който не могат да накарат да замълчи. Краят на терора е близо ", показва Божков.

Реакцията на хазартния необут евентуално е в отговор на петъчната акция на прокуратурата, при която бяха задържани двама от най-близките му хора, в това число и юрист и началник на защитата. Още в петък той твърдеше, че се подмятат и фалшифицират доказателства. Два дни по-късно прокуратурата разгласи, че при претърсванията са намерили фотоси на прокурори, които се занимават с делата на Божков, както и на членове на техните фамилии.

Божков не дава повече детайлности за основния очевидец, който ще призове против Борисов и Горанов. Миналия месец хазартният необут упрекна двамата в рекет и политическа корупция на най-високо държавно равнище. В сигнал до прокуратурата Божков съобщи, че може да даде доказателства, че е предал на премиера и финансовия министър 67 млн. лева за последните три години, откакто бил изнудван от тях по отношение на лотарийния му бизнес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР