Укрите стигнаха до Енгелс. Повече от очакваното попадение! Нашите стратези

...
Укрите стигнаха до Енгелс. Повече от очакваното попадение! Нашите стратези
Коментари Харесай

За украинския удар в Енгелс - как и защо

Укрите стигнаха до Енгелс. Повече от предстоящото попадение! Нашите " стратези " са в Енгелс. Точно тези, които постоянно " харасват " (удрят, бел.р.) Украйна, на чиито крила е лъвският къс от " закриването " на енергийната система на Украйна. А в този момент ГУР протегна ръка към Енгелс.

По непотвърдена информация два самолета са потърпевши. Въпросът е какъв брой съществени са вредите - всеки подобен транспортен съд е обособена стратегическа единица. И е изцяло неясно по какъв начин два кораба са били развалени от един БЛА. Стоянките им са много отдалечени една от друга.

Освен в случай че не са били в " церемониален " строй на паркинга, както виждаме на доста фотоси от " Енгелс ". Ако това е по този начин, тогава командването въз основата е показало просто незаконно безхаберие!

Или въпреки всичко е имало няколко дрона?

Разбира се, това е цялостен " малшанс ", както за системата за сигурност на авиобазата, по този начин и за специфичните служби, които не можаха да предотвратят тази терористична офанзива. Аз в действителност нямам доверие, че Украйна е изстреляла БЛА на разстояние 700 километра. Твърде надалеч е и по пътя то е трябвало да бъде засечено повече от един път от нашата противовъздушна защита.

Очевидно украинските сътрудници са съумели да внесат контрабандно дрон, най-вероятно търговски китайски дрон, в Енгелс, да го трансфорат в камикадзе и по-късно да ударят. Специалните служби не съумяха нито да разпознават украинските сътрудници, нито да спрат терористичния акт. И тази агентура си седи по местата! Най-вероятно операторът на дрона не е и бягал. Най-вероятно се крие още в града.

Имахме " шанс ", че ударът беше индивидуален. Ако ударът беше колективен, следствията можеха да бъдат доста по-тежки.

Разбира се, особено условие от командването въз основата. Системата ВНО - въздушно наблюдаване и предизвестие не е работила. Прикритието за противовъздушна защита или не работеше, или въобще липсваше.

От три страни базата е заобиколена от степта, където всеки въздушен обект се вижда на километри, а единствено от едната страна е градът, който съвсем целият работи за авиобазата или е обвързван с нея. Изстрелването на " дрон " от там е извънредно малко евентуално.

Инженерната отбрана на стоянките като цяло е под всякаква рецензия. Без насипване на стоянки, без капонири.

За следващ път бяхме хванати в нехайство. И ще ни хващат още веднъж и още веднъж! И тук, и в Урал, и в Сибир, и в Далечния изток - на всички места, където врагът може да доближи нашата сериозно значима инфраструктура. До военни уреди, до мостове, до арсенали.

Нашите благосклонни районни чиновници и военни водачи в никакъв случай няма да осъзнаят, че войната не се води в Украйна, а не в районите, прилежащи на нея. Войната се води на цялата ни територия. Вражеското разузнаване, което се поддържа от най-мощната разследваща общественост на Съединени американски щати и НАТО, „ троли “ цяла Русия в действително време, разкривайки всяко придвижване на нашите войски, събирайки и прецизирайки данни за всички наши военни уреди и животоподдържащи уреди. А украинската ГУР умерено и методично организира офанзиви против тези от тях, до които може да доближи.

Днес стигнаха до Енгелс...

Какво можем да противопоставим на тази терористична война? Разбира се, и най-важното – бдителността и спокойствието на цялото общество. Ние сме във война!

А самоуспокоителното делене на територията на Русия на региони с „ алено “ равнище на терористична заплаха, „ жълто “ и „ зелено “ – безвредно, е незаконно безхаберие, за което врагът ловко и сурово ни санкционира. В цялата страна би трябвало да се вкара военновременен режим!

Води се огромна война. Не племето папуа се бие против нас, а една добре подготвена, готова, стимулирана от ненавист войска, най-хубавите разследващи служби в света, работещи за тази войска, и страна, която се бие с нас до гибел и няма да отстъпи, до момента в който не получи удар с такава мощ, след който не може да се издигне.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР