Укрепвайки отбранителната способност на страната, Москва е направила всичко възможно,

...
Укрепвайки отбранителната способност на страната, Москва е направила всичко възможно,
Коментари Харесай

Захарова: Русия направи всичко, за да не допусне военен сблъсък със САЩ

Укрепвайки отбранителната дарба на страната, Москва е направила всичко допустимо, с цел да избегне военното сблъскване със Съединени американски щати. Това съобщи представителят на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Сахарова в ефира на радио „ Говорит Москва ", предава TACC.

„ Вчерашното обръщение (на президента Владимир Путин) още един път удостоверява това. Направено е всичко, с цел да не се случи това “, акцентира Захарова в отговор на въпрос на водещия за това дали е допустимо директното военно сблъскване сред Русия и Москва, съобщи " Фокус ".

Съгласно думите на Захарова, всички опити на Русия да поканят Съединени американски щати за диалози не са довели до резултат. „ Вече сме подготвени към друго качество на диалог. Това ще бъде въпрос не на молба, не на обяснени какво заплашва нашата сигурност. Това ще бъде диалог от напълно други позиции “, означи съветският посланик.

В рамките на годишното обръщение към Федералното заседание, водачът на Кремъл Владимир Путин описа за създаването на редица нови оръжейни системи, които нямат аналог в света, напомня организацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР