Укрепването на свлачището и ремонтът на в Асеновград са напълно

...
Укрепването на свлачището и ремонтът на в Асеновград са напълно
Коментари Харесай

Ул. Странджа в Асеновград вече е напълно завършена, къщите са в безопасност

Укрепването на свлачището и ремонтът на в Асеновград са изцяло приключени. Екипи на ВиК – Пловдив завършиха с възобновяване на сектора, в който преди този момент общината построи подпорната стена и възвърне отчасти настилката. Водопроводът на улицата беше напълно сменен. Веднага по-късно, водното сдружение възвърне настилката и в останалата част, която бе отвън обсега на плана, финансиран от Междуведомствената комисия по възобновяване и подкрепяне.


 Приключи ремонтът на съществена улица в асеновградския квартал Запад Приключи ремонтът на съществена улица в асеновградския квартал " Запад "
" Цялостно асфалтирана към този момент е улица " Стоян Джансъзов " в Асеновград. С това завърши финалният стадий от ремонта, финансиран изцяло от общ...

Средствата, отпуснати за осъществяване на строително-монтажните работи (СМР) от държавното ведомство, са в размер на към 152 200 лв. . Укрепването и ремонтът бяха осъществени за сумата от близо 118 000 лв. , според авансово направен и показан план. Разликата от отпуснатите и разходваните пари бе върната назад в републиканския бюджет .



Община Асеновград напомня, че години наред имаше проблем с подпорната стена на улица „ Странджа “, представляваща суха каменна зидария. С течение на времето, от натоварването от транспортни средства, както и в резултат на климатичните условия, същата беше почнала да се компрометира. Първата тъжба на жители за обстановката е постъпила в общината още през 2018 година , само че не са били подхванати нужните превантивни ограничения и година по-късно е зародил свлачищен развой. Улицата беше затворена за придвижване за известно време. Освен това, представляваше и заплаха за къщите, ситуирани в непосредствена непосредственост, които можеше да пропаднат в свлечения сектор.


 Цялостно ремонтираха настилката и подстъпа на Пешеходния мост в Асеновград (СНИМКИ) Цялостно ремонтираха настилката и подстъпа на " Пешеходния мост " в Асеновград (СНИМКИ)
Приключи ремонтът на „ Пешеходния мост “ в Асеновград. Извършена е цялостна замяна на настилката на мостовото оборудване. См...

Още от АСЕНОВГРАД:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР