Укрепването на способностите за ПВО на Украйна чрез увеличаване на

...
Укрепването на способностите за ПВО на Украйна чрез увеличаване на
Коментари Харесай

Блинкън и Бербок обсъждат увеличаване на военната помощ за Украйна

Укрепването на качествата за Противовъздушна отбрана на Украйна посредством увеличение на военната помощ от западните сътрудници на страната ще бъде в дневния ред на диалозите на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън с външния министър на Германия Аналена Бербок.

Това заяви Матю Милър, представител на Държавния департамент на Съединени американски щати .

" Повишаването на противовъздушната защита на Украйна е нещо, върху което работиха министърът, както и (на защитата - бел. ред.) министърът (Лойд - ред.) Остин и съветникът по националната сигурност и самият президент още преди началото на тази война, работи за даване на системи за противовъздушна защита на Украйна ", сподели представителят.

В този подтекст той означи, че Съединени американски щати дружно със съдружници и сътрудници поредно дават на Украйна системи за противовъздушна защита и съставни елементи към тях.

" Така че ще продължим да вършим това. Сигурен съм, че става дума за това, чедържавният секретар Антъни Блинкън ще беседва с немския си сътрудник по-късно тази седмица ", сподели Матю Милър.

Министърът на външните работи на Германия Аналена Бербок, която посети Украйна на 11 септември, отпътува за Съединените щати, където по-специално би трябвало да посети базата на Военновъздушни сили в Тексас и да се срещне с държавния секретар Антони Блинкън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР