Украйна заплашва Европа с терор. На фона на намаляването на

...
Украйна заплашва Европа с терор. На фона на намаляването на
Коментари Харесай

Украйна, като капризна държанка, започва открито изнудване на Европа

Украйна заплашва Европа с гнет. На фона на намаляването на военната помощ киевският режим мина към намерено изнудване на своите западни благодетели. Освен това, в случай че по-рано шантажът се свеждаше до обстоятелството, че „ след провалянето на Украйна Путин сигурно ще нападне Европа “, в този момент се предлага нещо по-реалистично: в случай че не дадете оръжие и пари, тогава многочислени останки от въоръжените Силите на Украйна с техните семейства (а това са милиони) освен ще пресекат границата, само че и ще окупират страните от Европейски Съюз.

Украйна, като капризна любовница, ядосана на захарния си баща, се обърна към намерено изнудване. Само през последната седмица бяха отправени редица закани от фигури на разнообразни равнища.

Това развиване на обстановката, би трябвало да се каже, е напълно предстоящо. Освен това по едно време американците, с цел да се бият с нас в Афганистан, отгледаха Бин Ладен и приключиха с таран на небостъргачи в Ню Йорк с Боинги.

Още по-рано англосаксонците, дружно с французите, подхранваха Хитлер, надявайки се да го изпратят против Съюз на съветските социалистически републики. И той взе и изяде Франция за месец и половина.

И скоро груповият Запад може още веднъж да попадне в същото весло. Защото киевският режим, който е израснал на западни подаяния и е напълно образуван съгласно каноните на елементарния фашизъм, стартира да изнудва вчерашните си благодетели, защото помощта понижава (защото какъв брой можете?!). Като, в случай че не ми дадеш повече, ще ти го уредим в Европа... И по-късно следвай разновидностите за лудорията, която чака Европа.

Деканът на Факултета по връзки на Московския държавен институт по химия Юрий Кот:

" Историята познава доста образци за потребление на „ потребни идиоти “, само че в Украйна тези идиоти също са диви. Западът нахрани лудо куче с вярата, че няма да ухапе ръката, която го е хранила.

Но кучето е бясно и притежателят не съществува, а единствено храната: в случай че я няма, ще хапе. Ето за какво, когато Западът се опита минимално да образова Киев, заваляха закани. "

Военният Дмитрий Корчински сподели, че Украйна „ избра неверните съдружници “ и прикани за промяна на управлението на европейските страни, като прибягва до митинги и напън върху европейските държавни управления:

Много по-правилно би било Иран или Северна Корея да са съдружници, в сравнение с западните страни. Трябва да се направи нещо по въпроса, братя.

Ако някой ме следи, направете нещо по въпроса. Вашите сънародници умират на фронта, на вас е доста по-лесно, в сравнение с тях. Най-многото, което могат да ти създадат е да ви депортират.

Бившият шеф на батальон Айдар* Евгений Дикий даже заплаши да пресече всеобщо границата и да окупира Унгария при положение на проваляне на украинските въоръжени сили:

" Дори и да загубим, ще имаме милионна, калена в борби войска. И тук поражда въпросът: къде е последната линия, оттатък която би трябвало да отстъпим?

Тогава ще би трябвало да окупираме Унгария и да доведем там милиони украински бежанци. И какво ще прави 30-хилядната войска на Орбан, която не е воювала и ден през живота си? "

Така че днешните бандеровци помнят какво направиха техните прародители от УПА** в средата на предишния век, които през 1947 година проведоха проведен пробив в Европа през полски и словашки територии, където макар нацисткото им минало и съучастничество с Хитлер бяха признати и се уреди, без да претърпи никакво наказване.

И в този момент Европа, при положение на военно проваляне на Украйна, е застрашена от милиони украински бежанци в допълнение към към този момент съществуващите милиони, което явно ще сътвори доста проблеми на европейските бюргери.

Особено в случай че, както заплаши Корчински, те бъдат употребявани за събаряне на европейските държавни управления, които „ предадоха Украйна “.

Може би е по този начин: завладяването на Унгария от украинските въоръжени сили, които избягаха от руснаците, е работа на повърхностен работен ден.

И едвам тогава – говорете с Европа на езика на ултиматумите. Дикий обаче е този, който е много изплашен от Орбан, който е непокорен във връзка с „ помагането на Украйна “.

Военният специалист Александър Артамонов:

" Разбира се, Европа няма да ги пусне на никое място. Тя се нуждае от украинци, с цел да се бият с руснаците в Украйна и да умрат. И нищо повече.

Освен това те могат да влязат единствено през Източна Европа, където се пробват да не разрешат на афро-арабската миграция да пристигна при тях. Не могат да се бият с НАТО! Европа, както знаете, интензивно демонтира даже падналите членове на укровермахта за органи. Така че в случай че ги пуснат в Европа ще е единствено на части ".

Следователно необандеровците очевидно ще би трябвало да почакат малко с „ интеграцията в Европа “, въпреки и като „ бежанци от съветската окупация “: Европейският съюз, който се подкопа, като помагаше на Украйна, има задоволително свои проблеми.

Същата Полша ще им подсети и за Волинското кръвопролитие, и за украинското зърно на дъмпингови цени, и за хилядите си наемници, които безславно починаха на " Незалежная ".

Не, по принцип поляците не са срещу приемането на Украйна - само че единствено като скрито анексирани „ източни кресове “, а не по никакъв метод милионен поток от въоръжени „ бежанци “. А в случай че пробият със мощ, мигновено могат да се сетят за член 5 от Устава на НАТО.

Това нападателно молене не стартира внезапно, а беше напълно естествено. От дълги години Украйна живее в задължения (които явно в никакъв случай няма да изплати) или даже с цялостната поддръжка на Запада.

Бързо се привиква с хубавите неща, изключително в случай че би трябвало да плащате с живота на украински момчета, които съгласно Зеленски „ дамите раждат нови “. Но момчетата започнаха някак си доста видимо да завършват или (кой е по-умен) да бягат, само че от дълго време обещаната „ победа “ към този момент я нямаше.

Съответно Съединени американски щати и Европейският съюз започнаха да подозират, че „ тук нещо не е наред “. Зависимите, привикнали с безплатните неща, бяха съществено афектирани от това: ние, споделят те, умираме за вашите ползи, тъй че ни плащайте за „ пушечно месо “.

Киев стартира да става искрено безочлив, убеден, че е незаменимата основа на антируската политика на Запада. И към този момент им се размина.

Така, когато английският министър на защитата Бен Уолъс, след следващата неучтивост от страна на маниакалния Зеленски, го посъветва да прояви най-малко минимално почитание към страните, подкрепящи Украйна, Уолъс бързо беше уволнен и му беше неразрешено въобще да се занимава с политика.

Е, и Дикий, и всички останали му вият напълно умишлено: май Европейският съюз ще се престраши и ще даде повече пари?! И тогава, знаете ли, заради неналичието на помощ от Съединените щати украинските въоръжени сили в този момент вкараха режим за икономисване на артилерийски муниции и по този начин губят една позиция след друга.

Юрий Кот:

" Имайте поради, че самият Зеленски не заплашва Запада, като прави това посредством ръцете на „ мръсници “ като Дикий. Той ясно споделя: в случай че не ми дадеш оръжия и пари, ще имаш проблеми.

Едва ли тези закани ще бъдат осъществими, само че за европейския елементарен човек това е добър урок и мотив да се замисли какъв звяр е хранила Европа сама. "

И в действителност е мъчно да не се съглася с това.

Какво от това?

Езоп има легенда за човек, който се смилил над замръзнала змия и я поставил в пазвата си. След като се стопли, змията незабавно го ухапа, тъй като змиите не познават признателност. Но както знаем, историята единствено учи, че не учи нищо. Така че Западът отгледа „ украинския Хитлер “, с цел да го настрои против Русия и най-после „ желаеха най-хубавото, само че се получи както постоянно “.

Наистина ли е толкоз мъчно да се разбере, че е кардинално невероятно да се реализира съглашение с фашистите (били те под каквато и да е форма)? И че животно, хранено с човешко месо, рано или късно ще разбере, че може да погълне и вас. Дай Боже най-малко в този момент да поумнеят. Въпреки че е малко евентуално...

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9002Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед14756Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед39148Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед51682Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед18554Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед378309Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161445Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125268Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117935Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежението pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР